«Βόμβα» στο My style rocks - Φεύγουν δυο κοπέλες

Αυτό δεν θα το περιμένει κανείς

«Βόμβα» στο My style rocks - Φεύγουν δυο κοπέλες

Όχι μια αλλά δυο είναι οι κοπέλες που φεύγουν στο Gala που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή. Η «βόμβα» στο My style rocks σκάει τρεις ημέρες πριν την προβολή του επεισοδίου στον ΣΚΑΙ. Ποιες είναι οι παίκτριες που αποχωρούν;

Μάλιστα, η μια από τις δυο παίκτριες που θα δει την έξοδο του show μόδας θα κλαίει με... μαύρο δάκρυ όταν θα ακούσει το όνομα της από την Κατερίνα Στικούδη, μετά την επιλογή των τριών κριτών να είναι εκείνη που θα φύγει από το παιχνίδι.

Πριν από λίγες ημέρες το «Πρωινό» και η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως η παίκτρια που αποχωρεί από το My Style Rocks στο Gala της Παρασκευής, οικειοθελώς είναι η Κρίστεν Λεωτσάκου. Μια νέα αποκάλυψη ήρθε όμως από το «Ευτυχείτε» ακόμη μια παίκτρια θα αποχωρήσει.

Αυτή την φορά όμως την συγκεκριμένη θα την διώξουν οι κριτές μετά την ψηφοφορία. Ο λόγος για την Νέλλυ Ράι η οποία θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Κρίστεν Λεωτσάκου

Νέλλυ Ράι

My Style Rocks Gala - Δείτε όλα τα Highlights της περασμένης Παρασκευής με την παίκτρια που αποχώρησε και η νικήτρια - Έγινε χαμός.

My Style Rocks: Μεγάλη ανατροπή με το Gala! Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής;

Μεγάλη ανατροπή στο My Style Rocks με το Gala καθώς όπως όλα δείχνουν αλλάζει μέρα αλλά και ώρα προβολής. Για ποιο λόγο όμως γίνεται αυτή η μεγάλη ανατροπή με το ριάλιτι μόδας που βλέπουμε κάθε Παρασκεύη στο ΣΚΑΙ;

Στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει τη νέα του εκπομπή φαίνεται πως βρίσκεται ο Μάρκος Σεφερλής.

Η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει. Μετά την έναρξη της εκπομπής του όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ και αυτό γιατί αυτή η εκπομπή σύμφωνα με το «Έλα, χαμογέλα» θα προβάλλεται τα βράδια της Παρασκευής.

.Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξει μέρα και ώρα προβολής το My Style Rocks Gala που μέχρι πρότινος το βλέπαμε στην prime time ζώνη της Παρασκευής και θα μετακομίσει το απόγευμα της Κυριακής.