Δεν θα πιστέψετε το πρόσωπο που αντικατέστησε τον τραγουδιστή του Νίκου Μουτσινά

Ο νέος του συνεργάτης έβαλε "φωτιά" στο πλατό

Δεν θα πιστέψετε το πρόσωπο που αντικατέστησε τον τραγουδιστή του Νίκου Μουτσινά

Δεν θα πιστέψετε το πρόσωπο που αντικατέστησε τον τραγουδιστή του Νίκου Μουτσινά στην σημερινή του εκπομπή! Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό τώρα, ένας από τους αγαπημένους του συνεργάτες, ο Πέτρος Πυλαρινός είχε ένα πρόβλημα με την υγεία του και δεν μπορεί να παρευρεθεί στο πλατό.

Συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Πέτρος Πυλαρινός, τραγουδιστής των Alcatrash, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου και ανακοίνωσε πως την Παρασκευή που μας πέρασε υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείο ρουτίνας.

Για αυτόν τον λόγο, ο ίδιος δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει στην εκπομπή του παρουσιαστή, με διάσημους τραγουδιστές να κάνουν guest εμφανίσεις, και μια από αυτές σήμερα να είναι του Κώστα Καραφώτη.

Ο Νίκος Μουτσινάς κάθε φορά στην εκπομπή του μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Όπως την φορά που μπήκε μέσα στο πλατό πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς.

Νίκος Μουτσινάς τραγουδιστής

Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε ποια τραγουδίστρια έκανε έκπληξη στον Μουτσινά! Κρύφτηκε στο κοινό!

Δεν φαντάζεστε ποια τραγουδίστρια πήγε και έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά σήμερα στο Καλό Μεσημέρακι. Η ίδια κρύφτηκε στο κοινό και ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να την ξεχωρίσει αμέσως μόλις την είδε όμως έπαθε κυριολεκτικά πλάκα.

Η Έλσα Πάζη είχε μπει στο πλατό και κανείς δεν το είχε καταλάβει και ξεκίνησε να τραγουδά 'Στο Γκιώνη μου".
Ο παρουσιαστής έμεινε μερικά δευτερόλεπτα και δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί όταν είδε μια κυρία να σηκώνεται μέσα από το κοινό και να τραγουδά. Όταν κατάλαβε ποια είναι, η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

Το “στον γκιώνη μου το είχε πει η Μαρία Μιχαλοπούλου και είναι μια από τις αγαπημένες ατάκες του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι, έχει γίνει τραγούδι και με πολύ μεγάλη επιτυχία μάλιστα.