Η Amal Clooney μιλάει για πρώτη φορά μετά τις φήμες χωρισμού της με τον George Clooney

Κανένας δεν το περίμενε

Η Amal Clooney μιλάει για πρώτη φορά μετά τις φήμες χωρισμού της με τον George Clooney

Η Amal Clooney μιλάει για πρώτη φορά μετά τις φήμες χωρισμού της με τον George Clooney και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό! Κανένας δεν περίμενε αυτό που δήλωσε! Τι ήταν αυτό που τους έκανε όλους να απορήσουν;

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν μπορεί να βρει κοινό τρόπο πλεύσης και τα δίδυμα παιδιά τους μένουν με τη δικηγόρο μέχρι να πάρουν μία οριστική απόφαση.

Οι φήμες έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό τώρα, ενώ άρχισαν να φουντώνουν το τελευταίο διάστημα, μιας και οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Guardian, η ίδια απέφυγε να μιλήσει για τον αγαπημένο της, μιλώντας για άλλο θέμα πιο επίκαιρο, όπως θεωρεί, “Την ίδια ώρα οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται για τους δημοσιογράφους από την άρχουσα τάξη παίρνουν έμπνευση από τη γλώσσα που έρχεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ” είπε αναφερόμενη στον Donald Trump, και συνέχισε, “Αν οι παγκόσμιοι ηγέτες ενώνονται για να βρουν τρόπους να φιμώσουν τον Τύπου δεν πρέπει κι εμείς ως συνήγοροί τους να κάνουμε το ίδιο;”

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τα "έσπασαν" 12 μέρες μετά το γάμο!

Σαν "βόμβα" έσκασε ο χωρισμός αυτός στην διεθνή showbiz! Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, τα "έσπασαν" μόλις 12 μέρες μετά το γάμο τους, ο οποίος έγινε σε μία μυστική τελετή!

Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της ηθοποιού, και όπως η ίδια αποκάλυψε έφτασε άδοξα στο τέλος του, μιας και ήθελε να περάσει λίγο χρόνο χωριστά από τον σύζυγό της.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ένα αιφνίδιο διαζύγιο σόκαρε και την ελληνική showbiz!

Ο λόγος για την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον και τον παραγωγό Τζον Πίτερς, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκαν ωστόσο τα "έσπασαν" γρήγορα!

Η ίδια ανακοίνωσε την είδηση του χωρισμού τους μόλις χθες!

Πάμελα Άντερσον χωρισμός

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν η καλλονή;

Χωρισμός βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz! Έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν η καλλονή; Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άσχημο τσακωμό και έχουμε λεπτομέρειες!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, η ίδια έχει μαζέψει τα πράγματά της εδώ και μέρες, ενώ τον έχει κάνει και unfollow στο Instagram.

Ο λόγος για τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά και την κούκλα δικηγόρο Μαρία Λαθούρη. Αξιοσημείωτο είναι πως κανείς από τους δύο δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για παροδική κρίση ή για οριστικό φινάλε!

Να θυμίσουμε ότι χώρισε και η Φωτεινή Ψυχίδου με τον Δημήτρη Κοργιαλά!