Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Έχουν επέτειο και το γιορτάζουν - Η φωτογραφία που συγκίνησε

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Έχουν επέτειο και το γιορτάζουν - Η φωτογραφία που συγκίνησε

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν! Έχουν επέτειο και το γιορτάζουν! Η παρουσιάστρια μάλιστα θέλησε να μοιραστεί το τρυφερό γεγονός με μια φωτογραφία που συγκίνησε!

Η ίδια ως λάτρης των social media, δεν γινόταν να μην πει δημοσίως τις ευχές της στον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο! Κάτι που βέβαια έκανε και προκάλεσε "πανικό".

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή, με φίλους και θαυμαστές να εύχονται τα καλύτερα, και την παρουσιάστρια να γράφει, "Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλεπουν ευτυχισμένο ...σε κάνουν κιόλας !" Ωστόσο, εσείς είχατε δει την πρόσφατη έξοδό της, όπου έπεσαν πάνω της οι παπαράτσι και έγινε χαμός στον δρόμο;

Ελένη Μενεγάκη: 5 χρόνια από τότε που γνώρισε τον άντρα που της άλλαξε την ζωή

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από τότε που η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον άντρα που της άλλαξε μια για πάντα την ζωή και έχει το όνομα, Μάκης Παντζόπουλος.

Μέσα από γρίφους, αλλά και ύστερα μέσα από μια δική της απάντηση σε follower της, λύθηκε το μυστήριο για το πότε τέλεσε τον γάμο της με τον άντρα της ζωής της Μάκη Παντζόπουλο, καθώς μέχρι σήμερα η Ελένη δεν έχει δώσει καμία λεπτομέρεια. Στις 18 Φεβρουαρίου οι δυο τους θα γιορτάσουν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, ο οποίος έγινε στην Άνδρο, έναν μήνα πριν φέρουν στον κόσμο την κόρη τους, Μαρίνα. Το ζευγάρι γιορτάζει πάντα την επέτειο πιο πριβέ και συνήθως με ένα μικρό ταξίδι εκτός Ελλάδος, όπως έγινε και πέρσι που επισκέφτηκαν το Παρίσι. Το πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη στο πλευρό του Μάκη το έχει διατυπώσει με μία και μόνη της φράση... «η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο αγάπη!».

Ελένη Μενεγάκη επέτειος

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και όχι άδικα αφού η σχέση τους, η οποία ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά και η μετέπειτα κοινή πορεία τους υπήρξαν... πρωτοσέλιδο!

Όχι πως το επεδίωξαν ποτέ οι δυο τους. Όταν μιλάμε όμως για την Ελένη Μενεγάκη που ζει μόνιμα με μία κάμερα ή έναν φωτογραφικό φακό κάπου γύρω της, τότε μάλλον είναι δύσκολο να μείνουν πολλά πράγματα κρυφά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης από τον Γιάννη Λάτσιο, το καλοκαίρι του 2010. Εκείνο το καλοκαίρι, οι καλοί της φίλοι και κουμπάροι Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος (ήταν ακόμα παντρεμένοι) της πρότειναν να γνωρίσει έναν επίγειο παράδεισο και εκείνη τούς ακολούθησε. Ήταν τα Άχλα της Άνδρου όπου και έμελλε να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος ήδη δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην περιοχή με ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ονόματι Όναρ.

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δέκα χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Ποιος είναι ο άντρας που εδώ και 5 χρόνια έχει αλλάξει την ζωή της Ελένης Μενεγάκη - Πληροφορίες για την ζωή του

Ο Μακης Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται απο τα Λιβάδεια της Άνδρου.

Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, σπουδές έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε πετύχει όλη την οικογένεια στο αεροδρόμιο!