Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκινεί με το τρυφερό ποστ για την γυναίκα του

Το μήνυμα "έριξε" το Instagram

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκινεί με το τρυφερό ποστ για την γυναίκα του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκινεί για ακόμα μια φορά, όχι με την κόρη του, αλλά με το τρυφερό ποστ για την γυναίκα του! Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του μια μοναδική εικόνα που έφερε βροχή σχολίων!

Ως λάτρης των social media, ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ανέβασε μια εικόνα με την γυναίκα του ενώ βρισκόταν στην εγκυμοσύνη της.

Οι δυο τους έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, και από ότι φαίνεται ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα του Γιάννη Αντετοκουνμπο, που έφυγε από τη ζωή το 2017 σε ηλικία 54 ετών.

Ο παίκτης του NBA έγραψε χαρακτηριστικά, «Η βασίλισσα μου. Μου έδωσε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου». Δείτε ωστόσο και την πρόσφατη φωτογραφία του με τον μικρό του!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε πατέρας και ανέβασε αυτή την φωτογραφία!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάλλον διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του καθώς πέρα από τα επαγγελματικά του, στα οποία οφείλουμε να πούμε πως... "πετάει", ζει πλέον και την πατρότητα.

Ο Giannis έγινε για πρώτη φορά πατέρας με την σύντροφό του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, να φέρνει στον κόσμο τον βράδυ της Δευτέρας ένα υγιέστατο αγοράκι!

Μάλιστα το μωράκι θα ονομαστεί Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο, παίρνοντας έτσι το όνομα του παππού του που έφυγε πριν λίγα χρόνια από την ζωή.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό η σύντροφός, όπως είχαμε ήδη γράψει στο Youweekly.gr, ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η φωτογραφία που ανέβασε - ο πατέρας πλέον - Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο Greek Freak έκανε γνωστό τον ερχομό του παιδιού του με με γλυκιά ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα ο σταρ των Μπακς ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του, του οποίου φυσικά είχε φροντίσει να καλύψει το πρόσωπο με ένα χαμογελαστό emoji-μωρό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε δε στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Ο Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο είναι στο σπίτι"!

Είναι πολύ γλυκιά δεν νομίζεται;