Τα κλεφτά φιλιά της Ελένης Μενεγάκη με τον άντρα της - Η κάμερά μας τους «έπιασε» στα πράσα

Αποκλειστικά τρυφερά στιγμιότυπα από το δείπνο για δύο

Τα κλεφτά φιλιά της Ελένης Μενεγάκη με τον άντρα της - Η κάμερά μας τους «έπιασε» στα πράσα

Η κάμερα του Youweekly.gr "έπιασε" στα πράσα την Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένο της άντρα, Μάκη Παντζόπουλο, την ημέρα της επετείου τους να του δίνει κλεφτά φιλιά στην μέση του δρόμου κι έχουμε τις φωτογραφίες.

Η Ελένη δεν χρειάζεται αφορμές, επετείους και γιορτές αγάπης για να δείχνει στον άντρα της ζωής της την αγάπη της. Κάθε μέρα η απόδειξη πως τον αγαπά κρύβεται σε μια της κίνηση, μια αγκαλιά ή ένα φιλί, όπως αυτό που «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός του YOU.

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια την Παρασκευή, την ημέρα της γιορτής του έρωτα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της πήγε στην Κάτω Κηφισιά για να συναντήσει τον Μάκη, ύστερα από το τέλος ενός επαγγελματικού του ραντεβού. Τη θέση του οδηγού πήρε εκείνος και το ζευγάρι κατευθύνθηκε προς το κέντρο της Αθήνας, καθώς εκείνη τη μέρα ήθελαν να περάσουν λίγες στιγμές οι δυο τους.

Ελένης Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Ελένη Μενεγάκη alphatv

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Έχουν επέτειο και το γιορτάζουν - Η φωτογραφία που συγκίνησε

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν! Έχουν επέτειο και το γιορτάζουν! Η παρουσιάστρια μάλιστα θέλησε να μοιραστεί το τρυφερό γεγονός με μια φωτογραφία που συγκίνησε!

Η ίδια ως λάτρης των social media, δεν γινόταν να μην πει δημοσίως τις ευχές της στον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο! Κάτι που βέβαια έκανε και προκάλεσε "πανικό".

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή, με φίλους και θαυμαστές να εύχονται τα καλύτερα, και την παρουσιάστρια να γράφει, "Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλεπουν ευτυχισμένο ...σε κάνουν κιόλας !" Ωστόσο, εσείς είχατε δει την πρόσφατη έξοδό της, όπου έπεσαν πάνω της οι παπαράτσι και έγινε χαμός στον δρόμο;