Τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού με τα ίδια ρούχα - Θα λιώσετε με την εικόνα

Ο μικρός Σάββας είναι κατάξανθος σαν την μαμά του

Τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού με τα ίδια ρούχα - Θα λιώσετε με την εικόνα

Είδαμε σε φωτογραφία τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού και φόραγαν τα ίδια ρούχα! Θα λιώσετε με την εικόνα και μάλιστα ο μικρός Σάββας, θα δείτε ότι έχει κατάξανθα μαλλιά όπως και η παρουσιάστρια. Η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή της, και το feed στο Instagram είναι γεμάτο από εικόνες της καθημερινότητας μιας νέας μανούλας.

Άλλωστε η Δούκισσα Νομικού, μπορεί να έχει γεννήσει εδώ και χρόνια τον μικρό Σάββα, όμως η Αναστασία, η κόρη της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, μετράει λίγους μήνες ζωής. Παρόλα αυτά η καλλονή, βρίσκει πάντα χρόνο για να δημιουργεί υπέροχα κοσμήματα....

Μόλις όμως, επιστρέψει στο σπίτι, είναι μια busy mommy με τα όλα της! Πρόσφατα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα δύο παιδιά της να ειναι αγκαλιά στον καναπέ και να φορούν μάλιστα τα ίδια ρούχα. Ιδού η σχετική φωτογραφία με τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού αλλά και μια ακόμα από βόλτα μόνο με τον Σάββα! Τι είχε φορέσει;

Τι είχε πει η Δούκισσα Νομικού σε παλαιότερη συνέντευξή της για τα παιδιά της

«Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω την κόρη μου, να τη γνωρίσει και ο Σάββας. Θέλω πάρα πολύ να δω πώς θα αντιδράσει, πώς θα την υποδεχτεί. Αυτή είναι η μόνη μου αγωνία σε αυτή την εγκυμοσύνη, η υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειάς μας και η συνύπαρξή του με το γιο μας» ανέφερε λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Σε ερώτηση για το εάν περίμενε ότι η ζωή θα της τα έφερνε τόσο όμορφα, ότι σε σχετικά μικρή ηλικία θα γνώριζε τον άνθρωπό της και θα έφτιαχναν την οικογένειά τους, η Δούκισσα απάντησε ότι: «Ναι, είχα εμπιστοσύνη στη ζωή. Ήξερα πως υπάρχει αυτός ο «ένας», που θα με αγαπήσει και θα τον αγαπήσω χωρίς όρια, αλλά με ουσία, αλήθεια και ανιδιοτέλεια. Το είδα να συμβαίνει με τους γονείς μου, οι οποίοι είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι. Άρα ήξερα ότι υπάρχει ο τέλειος έρωτας, ήλπιζα να τον βρω – και τον βρήκα!».