Η Μελίνα Ασλανίδου πάει σε εκπομπή του ΣΚΑΙ - Βίντεο με την αποκάλυψη

«Έσκασαν» τα νέα!

Η Μελίνα Ασλανίδου πάει σε εκπομπή του ΣΚΑΙ - Βίντεο με την αποκάλυψη

Έσκασαν τα νέα για την Μελίνα Ασλανίδου, η οποία και πρόκειται να πάει σε εκπομπή του ΣΚΑΙ. Έχουμε βίντεο με την αποκάλυψη και αναμένεται να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης. Μαζί της και ο Δημήτρης Μπάσης μεταξύ άλλων.

Η σπουδαία τραγουδίστρια, αναμένεται να βρεθεί στο Στην υγειά μας ρε παιδιά, αυτό το Σάββατο στις 21.00! Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Μπάσης, ο οποίος και δημοσίευσε στο Instagram το σχετικό τρέιλερ και έγραψε στην λεζάντα: «Αυτό το Σάββατο στις 21:00 στον @skaitv.gr, αφιέρωμα στην @eleni.vitali
Δε θα μπορούσα να λείπω...
Στην υγειά μας ρε παιδιά!!!»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζεται σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, μιας και ο Σπύρος Παπαδόπουλος την καλεί αρκετά συχνά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάθε φορά οι εκπομπές με την Μελίνα σαρώνουν σε τηλεθέαση, αφού έχει πολλά και ενδιαφέροντα να πει, να θυμίσουμε και το κείμενό της που πρέπει να διαβάσουμε όλοι... αφορά τον χαρακτήρα!

Σε ποια άλλη εκπομπή του ΣΚΑΙ έχει πάει η Μελίνα Ασλανίδου

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, ο Θέμης Γεωργαντάς είχε υποδεχτεί τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Αναστάσιο Ράμμο στον ΣΚΑΙ.

Η Μελίνα Ασλανίδου μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και το πόσο εύκολο είναι να είναι ζευγάρι με κάποιον εκτός του χώρου της. Επίσης, αποκαλύπτει για πρώτη φορά για ποιον λόγο διαλύθηκαν "Οι Απέναντι", το συγκρότημα με το οποίο πρωτοξεκίνησε και συστήθηκε στο ευρύ κοινό όταν μας χάρισε τη διαχρονική επιτυχία "Τι Σου 'Κανα Και Πίνεις".

Τέλος, μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια στη μουσική αλλά και την τηλεόραση. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε όλα: σε ποιες περιπτώσεις απολαμβάνει να είναι γυμνή; Ποιο τραγούδι απέρριψε και έπειτα το μετάνιωσε γιατί έγινε μεγάλη επιτυχία; Και πολλά ακόμη...