GNTM "βόμβα": Είναι αυτή η αντικαταστάτρια της Έλενας Χριστοπούλου;

Όλο το ρεπορτάζ!

GNTM

Είναι αυτή η αντικαταστάτρια της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM; Όπως ανέφερε η Βίκυ Καγιά την Έλενα, δεν θα την δούμε καθώς όποιος φεύγει από το Star δεν γυρνάει και πάλι πίσω. Ποια θα δούμε λοιπόν στην θέση της του χρόνου;

Όπως ανέφερε αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό" μια άλλη στυλίστρια θα πάρει την θέση της στο GNTM. Ο λόγος για την Χρυσάνθη Θωμάτου που είναι στυλίστρια και πολύ γνωστή στον χώρο.

Όπως ανέφερε η εκπομπή είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο, και έχει συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου.

"Η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή στην δουλειά της, ωστόσο δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία" ανέφερε η Φαίη Σκορδά.Στο μεταξύ, μιλώντας στο Dot, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε λόγο για την προσβολή που δέχθηκε στα social media.

"Ούτε η Έλενα Χριστοπούλου με την Ζενεβιέβ είχαν και όμως ήταν η έκπληξη" πρόσθεσε ο 'Αρης Καβατζίκης.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής:

Έλενα Χριστοπούλου: Θα είναι στο GNTM 3; Έδωσε την απάντηση που περίμεναν όλοι!

Την απάντηση που περίμεναν όλοι εδώ και καιρό, σχετικά με το αν θα είναι στο GNTM 3 έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου, σε μία απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για το «τηλεοπτικό της σπίτι»!

Η κριτής του My Style Rocks έκανε την απόλυτη ανατροπή αφού αμέσως μετά τον τελικό του GNTM, αποχώρησε από το Star και ξεκίνησε να δουλεύει στο ΣΚΑΪ.

Έτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Celebrity, εξήγησε το αν του χρόνου θα τη δούμε και πάλι στο δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων.

Πόσο πιθανή είναι η επιστροφή σου στο «GNTM»;

«To «GNTM» και το Star είναι το τηλεοπτικό μου σπίτι. Με τα παιδιά της παραγωγής εξακολουθούμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα συνέχεια και κλαίω όταν μιλάμε, γιατί μου λείπουν ήδη πολύ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. To αν θα είμαι ή όχι στο επόμενο θα το δείξει η ιστορία. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση με τον ΣΚΑΪ, όπως και με το Star δεν υπήρξε κάποιο συμβόλαιο που έσπασε. Έληξε η σύμβαση και κατόπιν ενημέρωσα».