Τα ήπιανε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δεν τον άφησε στιγμή από τα χέρια της

Καρέ - καρέ το συμβάν!

Τα ήπιανε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δεν τον άφησε στιγμή από τα χέρια της

Καρέ καρέ η έξοδος που έκαναν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Τα ήπιανε μέχρι το πρωί και η ίδια δεν τον άφησε στιγμή από τα χέρια της. Τα πειράγματα του ζευγαριού και τα πιασίματα στο πρόσωπο μπροστά στον φακό.

Οι δυο τους, βρέθηκαν στο Άλσος, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Με άψογο λουκ, ντυμένοι στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω, χαλάρωσαν σε ένα σπάνιο date night! O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν φυσικά εκεί.

Στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες, Ζέτα και Μιχάλης φαίνονται τρελά ερωτευμένοι. Όλο το βράδυ εκείνη του ψιθύριζε λόγια αγάπης και ο τραγουδιστής την κοίταγε μέσα στα μάτια. Όπως θα δείτε στα σχετικά καρέ, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν τον άφησε στιγμή από τα χέρια της, αφού ή τον κρατούσε αγκαλιά ή τον χάιδευε τρυφερα στο πρόσωπο. Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες:

Ζέτα Μακρυπούλια έξοδος
Ζέτα Μακρυπούλια  Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ζέτα Μακρυπούλια  Μιχάλης Χατζηγιάννης Άλσος
Ζέτα Μακρυπούλια  Μιχάλης Χατζηγιάννης ραντεβού

Να θυμίσουμε βέβαια ότι οι δυο τους πρόσφατα πήγαν και στα χιόνια! Έχετε δει τις φωτογραφίες τους που έκαναν πάταγο;

Είχαν κάνει έξοδο και προχτές η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Επίσης χέρι χέρι

Μια εμφάνιση μαζί μετά από αρκετό καιρό έκαναν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τις αγκαλιές τους και σας τις αποκαλύπτει με τις νέες αυτές τρυφερές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην κοπή της πίτας του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που έλαβε χώρα στο μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και η αλήθεια είναι πως τους κοιτούσαν όλοι!

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε για αυτή της την εμφάνιση ένα τέλειο κοστούμι σε πουά χρώμα ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στάθηκε δίπλα της με ένα total black outfit.

Και η Ζέτα, όπως και η Φαίη Σκορδά, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

Δείτε τις νέες τρυφερές φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης κοπή πίτας ΑΝΤ1