Big Brother: "Έκλεισαν" οι παίκτες - Ένας πρώην αντιδήμαρχος και ένας youtuber ανάμεσά τους!

Ενδιαφέρον παρουσίες στο σπίτι του μεγάλου αδελφού!

Big Brother:

Το Big Brother επιστρέφει με εκπλήξεις αλλά και επωνύμους! Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για τον "Μεγάλο Αδελφό που θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ποιους θα δούμε όμως μέσα στο σπίτι του "Μεγάλου Αδελφού"; Να πούμε ότι τα κάστινγκ έχουν ολοκληρωθεί με τους παίκτες να περνούν τώρα από ιατρικές εξετάσεις και από ψυχολόγο. Μάλιστα στο Big Brother αναμένεται να δούμε ένα γνωστό Youtuber αλλά και έναν πρώην αντιδήμαρχο από την Βόρεια Ελλάδα!

Στο Big Brother η κάμερες θα γράφουν 24 ώρες το 24ωρο ενώ θα δούμε φυσικά έρωτες, κόντρες αλλά και δοκιμασίες. Μάλιστα στο παιχνίδι θα υπάρχει και "ροζ δωμάτιο". Ετοιμαστείτε να γίνει χαμός!

Σύμφωνα με το OPEN στην τελική 16αδα είναι εννέα γυναίκες και επτά άνδρες. Ανάμεσά τους μάλιστα είναι και μια γυναίκα που έχει συμμετάσχει σε αρκετά τηλεπαιχνίδια και έχει κερδίσει!

Αυτό το ποσό θα παίρνουν οι παίκτες του Big Brother

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το «Big Brother» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το concept είναι πρωτότυπο με εντυπωσιακή εικόνα, δυνατή μουσική, κάτι που το κάνει κινηματογραφικό. Στη δημοσιότητα ήρθε και το μηνιαίο ποσό που θα παίρνουν οι παίκτες που θα βρίσκονται μέσα στο σπίτι και είναι απίστευτο στο άκουσμα του.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 10 χιλιάδες, ένας αριθμός ρεκόρ για το συγκεκριμένο ριάλιτι. Σε ρόλο γκεστ θα δούμε και παίκτες από το πρώτο «Big Brother» του ΑΝΤ1, όπως μάθαμε από την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Θέλω να σας πω πως στο πρώτο επεισόδιο Big Brother έχει κλείσει συμφωνία και θα κάνει guest ο Γιώργος Τσάκας ο νικητής του πρώτου Big Brother το 2000 – 2001 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος συζητά να κάνει guest στα live και στο σπίτι», είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ενώ υπάρχει ακόμη ένας.... «βόμβα».

Στην δημοσιότητα μάλιστα, ήρθε και το απίστευτο μηνιαίο ποσό που θα λαμβάνουν οι παίκτες. Συγκεκριμένα θα παίρνουν 1.200 ευρώ.