Big Brother: Το "ροζ" δωμάτιο που θα κάνει χαμό! Ολοκληρώθηκε το κάστινγκ!

Δείτε πώς θα είναι το σπίτι!

Big Brother: Το

Χαμός θα γίνει με το "ροζ' δωμάτιο που θα υπάρχει μέσα στο σπίτι του Big Brother. Παράληλλα ολοκληρώθηκε το κάστιγνκ και έχουν βρεθεί οι παίκτες όπου ανάμεσα τους υπάρχουν και τρεις επώνυμοι των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, τα κάστινγκ έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα ξεκινούν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών ενώ αξίζει να στην 16άδα είναι 9 γυναίκες και 7 άνδρες όπου ανάμεσά τους υπάρχουν 1 επώνυμος και 2 επώνυμες.

Επίσης, το «ροζ» δωμάτιο με το διπλό κρεβάτι και το τζακούζι θα προκαλέσει χαμό μέσα στο παιχνίδι.Δείτε τα πρώτα πλάνα από το show!

Το Big Brother έρχεται και με το trailer θα «κολλήσεις»

To Big Brother έρχεται στον ΣΚΑΙ μετά από πολύ καιρό και το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε και πρόκειται να «κολλήσεις» μόλις το δεις. Το concept είναι πρωτότυπο με εντυπωσιακή εικόνα, δυνατή μουσική, κάτι που το κάνει κινηματογραφικό.

Μαζί με το trailer που βλέπουμε τρεις διαφορετικές σκηνές που μιλούν για τρεις διαφορετικούς ανθρώπους, το κανάλι εξέδωσε και την επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε αναλυτικά:
«Ώρα να ξεφύγεις. Να προχωρήσεις. Να βγεις μπροστά. Να είσαι ο εαυτός σου. Χωρίς όρια, χωρίς τοίχους. Πάρε μια ανάσα και ζήσε το…»

Το κινηματογραφικό trailer του ΣΚΑΪ, με εντυπωσιακή εικόνα και δυνατή μουσική, μας μεταφέρει στο «Big Brother» της νέας εποχής, μέσα από ένα πρωτότυπο concept: στο «Big Brother» οι άνθρωποι είναι πιο ελεύθεροι από ποτέ!

Στο βίντεο βλέπουμε τρεις διαφορετικές σκηνές: ένα κορίτσι εξαρτημένο από τα social media, προσπαθεί να απελευθερωθεί από αυτά και να ανακτήσει τον «χαμένο» χρόνο. Ένας νέος, σε μια συντηρητική οικογένεια, βγαίνει μπροστά για να ανοίξει τα φτερά του και να βρει τον εαυτό του. Μία γυναίκα, χωρίς δεσμά, αντιστέκεται και «εξαφανίζει» κάθε περιορισμό.

Στο «Big Brother» οι συμμετέχοντες επαναπροσδιορίζουν τις πραγματικές αξίες και τις κοινωνικές σχέσεις, εμβαθύνουν στον εσωτερικό τους κόσμο, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον εξωτερικεύουν.

Concept / Σκηνοθεσία: Λευτέρης Σαμψών
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κωνσταντίνος Κουκουλιός
Παραγωγή: The Stripes
Πρωτότυπη μουσική: Λευτέρης Σαμψών
ΣΚΑΪ Marketing