Ηλίας Βρεττός: Συγκλονίζει το μήνυμα του για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν δυο χρόνια!

Η ανάρτηση στο Instagram!

Ηλίας Βρεττός: Συγκλονίζει το μήνυμα του για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν δυο χρόνια!

Συγκλόνισε το μήνυμα του Ηλία Βρεττού για το τροχαίο που είχε πριν από δυο χρόνια. Ένα ατύχημα που τον είχε αναγκάσει να μείνει στο νοσοκομείο για πάρα πόλυ καιρό και να κάνει μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις.

Από εκείνη την ημέρα έχουν περάσει δυο χρόνια και ο Ηλίας Βρεττός προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής πριν δυο χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο και έμεινε για καιρό στο νοσοκομείο, ενώ έκανε και μια σειρά από επεμβάσεις.

«19/2/2018. Πέρασαν 2 χρόνια κι όμως φαίνεται σα χθες... Να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και να λέμε ευχαριστώ, όχι μόνο να ζητάμε... Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, για τον οποιονδήποτε, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο! Εγώ κάθε χρόνο τέτοια μέρα θα μου λέω χρόνια πολλά!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής για τη μέρα που του άλλαξε τη ζωή.

Ηλίας Βρεττός: Κι άλλο τροχαίο για τον τραγουδιστή έναν χρόνο πριν στο Κολωνάκι!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε σήμερα το πρωί ο Ηλίας Βρεττός στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, ο Ηλίας Βρεττός έχει τρία κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση, στο χέρι, στο πόδι και στη λεκάνη.

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς για το σοκαριστικό τροχαίο και ολόκηρη η showbiz παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις!

Ο τραγουδιστής ωστόσο να σας ενημερώσουμε πως ένα χρόνο πριν και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο στις 17/03/2017 είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με το τρίτροχο σκούτερ που οδηγούσε ο ίδιος, όταν κινούμενος στο Κολωνάκι, άνοιξε αιφνιδιαστικά πόρτα προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί.

Ο τραγουδιστής τότε, είχε δημοσιεύσει φωτογραφικό στιγμιότυπο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με σχόλιο: «Είπα να πάρω το μηχανάκι σήμερα και μάζεψα μια πόρτα!!! Εσείς που ανοίγετε τις πόρτες έτσι αέρα πατέρα ρίχτε καμιά ματιά πριν, μπας και σκοτώσετε κανά χριστιανό...». Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω: