Η Κατερίνα Δαλάκα πήγε για σαφάρι! - Στην Αφρική με τον Φιντιρίκο η νικήτρια του Survivor

Οι δύο τους έζησαν μια περιπέτεια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Δαλάκα πήγε για σαφάρι! - Στην Αφρική με τον Φιντιρίκο η νικήτρια του Survivor

Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος βρίσκονται ταξίδι στην Αφρική με το ζευγάρι να ανεβάζει μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το... σαφάρι τους!

Στην νότια Αφρική βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφός της με το ζευγάρι να περνά πολύ όμορφα αλλά και ιδιαίτερα όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανέβασε η πρωταθλήτρια στίβου και νικήτρια του περσινού Survivor στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Μάλιστα το ζευγάρι έκανε σαφάρι και τράβηξε φωτογραφία ακόμα και με τίγρη!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε το ζευγάρι

τίγρεις σαφάρι Κατερίνα Δαλάκα - Φιντιρίκος
Δημήτρης Φιντιρίκος με τίγρη σαφάρι
Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φεντερίκος
Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φεντερίκος σε σαφάρι

Οι δυο τους που είναι μαζί περίπου έξι μήνες φαίνεται να είναι φουλ ερωτευμένοι ενώ ανέβασαν και βίντεο από την 'περιπέτειά" τους στην αφρικανική ήπειρο. Όλα δείχνουν ότι είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι με την ίδια να λάμπει όταν μιλάει για εκείνον! Τουλάχιστον έλαμψε στην εκπομπή του Λιάγκα! Δείτε όσα είπε για τον καλό της!

Viral η πόζα της Κατερίνας Δαλάκα με τον Φιντιρίκο! - Λάμπει μετά το Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι γεγονός πως λάμπει μετά το Survivor και η πρόσφατη πόζα της με τον Φιντιρίκο έγινε viral! Αν την δείτε, θα καταλάβετε το γιατί.... Το ζευγάρι είναι ξεκάθαρα στα καλύτερά του και η Ρώμη τους πάει πολύ!

Η νικήτρια του Survivor πήγε ταξίδι με τον σύντροφό της και πόζαραν μαζί για μια φωτογραφία στο Instagram. Η σχετική ανάρτηση σάρωσε σε likes και σχόλια και το χαμόγελο του έρωτα δεν κρύβεται για την Κατερίνα.

Παρά τις φήμες χωρισμού που είχαν ακουστεί, εκείνη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι πιο δεμένοι από ποτέ και μάλιστα συχνά πυκνά κάνουν αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Οι δυο τους, βρέθηκαν στην Ρώμη, έβγαλαν φωτογραφία σε μεγάλο αξιοθέατο και η Κατερίνα Δαλάκα έκλεψε τις εντυπώσεις! Ιδού λοιπόν: