Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός για την Έρρικα Μπόγιερ - "Οι γλυκείς φεύγουν και μένουν τα τέρατα"

Τα λόγια της συγκινούν!

Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός για την Έρρικα Μπόγιερ -

Εξομολογητική η Ελληνίδα ηθοποιός που σε συνέντευξή της μίλησε για μια δύσκολη περίοδο που είχε στη ζωή της ενώ συγκλόνισε με αυτό που είπε για τον χαμό της Έρρικας Μπρόγιερ.

Ειδικότερα η ηθοποιός Ελευθερία Ρήγου μίλησε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και η φράση που είπε για τον χαμό της Έρρικας Μπρόγιερ ήταν πραγματικά συγκινητική. “Ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα και μια μεγάλη κυρία. Και μόνο που το σκέφτομαι… οι πιο γλυκείς άνθρωποι φεύγουν και μένουν πίσω τέρατα” ήταν τα λόγια της.

Η ηθοποιός με αφορμή την συνέχιση της παράστασης "Παριζιάνα" μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και για μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Μόνη μου έχω καταφέρει ότι έχω καταφέρει. Και τα λάθη που έχω κάνει, επίσης, τα έχω καταφέρει μόνη μου [..] Κάποια πράγματα τα άφησα πίσω στη ζωή μου μόνο και μόνο για να ευχαριστήσω περισσότερο κάποιους άλλους ανθρώπους από ότι τον εαυτό μου”.

Ελευθερία Ρήγου ηθοποιός

“Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και τον είχα στήσει στον τοίχο όταν είχα πέσει σε αδράνεια πριν από κάποια χρόνια” πρόσθεσε ακόμα και συμπλήρωσε “με έχασαν οι φίλοι και όταν επανήλθα στο προσκήνιο και τους είπα με τον τρόπο μου πως είχα πρόβλημα, επέστρεψαν και με βοήθησαν”.

“Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου, ο γιος μου την βίωσε πάρα πολύ κοντά μου και με βοήθησε σαν φιλαράκι. Ήταν δηλαδή κοντά μου παρόλο που θα έπρεπε εγώ να ήμουν κοντά του. Σαν να άλλαξαν λίγο οι ρόλοι μας” είπε ακόμα η ηθοποιός αναφερόμενη στο γιο της.

Συγκλονιστική ήταν και η ηθοποιός Πωλίνα Γκιωνάκη που πρόσφατα μίλησε για τον πατέρα της. Δες ποια ήταν η τελευταία λέξη που είπε...

Ανατριχιάζουν τα λόγια του Λουδάρου για την Έρρικα Μπρόγιερ

Ειδικότερα ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Dot και μίλησε την παράσταση "Παριζιάνα" που συνεχίζει κανονικά στο θέατρο Broadway μετά τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ. Τα όσα είπε για εκείνη ο γνωστός ηθοποιός είναι συγκινητικά καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι την βλέπει στον ύπνο του.

"Δύσκολο πολύ, περίεργο, δεν μου έχει ξανατύχει σε παράσταση. Παρ’ όλα αυτά ήρθε μια μέρα στο θέατρο και μου λέει πως δεν είναι πολύ καλά και μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα. Πράγματι, η γυναίκα μάς έδωσε όλα τα συμπτώματα μιας γαστρεντερίτιδας. Την επόμενη ημέρα τηλεφωνεί και μας λέει πως είναι πολύ άσχημα. “Είναι ραγδαίο αυτό και πρέπει να μείνω σπίτι” μας είπε.

Οπότε εμείς κάναμε μια εσωτερική αντικατάσταση για να μπορέσουμε να κάνουμε την παράσταση. Περνάνε δυο τρεις μέρες, έρχεται στο θέατρο και σχεδόν λιποθύμησε απ’ έξω. Την διώχνουν και πάλι και ειδοποιούν την Σάντρα πως δεν είναι καλά. Η Σάντρα, έτσι, αποφάσισε να πάρει τους γιατρούς και να αρχίσουν πολλές εξετάσεις γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή γνώριζε για γαστρεντερίτιδα. Μέσα σε 22 μέρες έφυγε από τη στιγμή που άρχισε να έχει συμπτώματα… Καμιά φορά, ακόμα και σήμερα που μιλάμε, τη στιγμή που έβγαινε στη σκηνή και ακούω την ατάκα της, καμιά φορά νομίζω ότι ακούω τη φωνή της" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Να σημειώσουμε ότι η αγαπητή Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε την ζωή τον Ιανουάριο του 2020 βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.