Η αφιέρωση του Νίκου Μουτσινά στην Μαρίνα Πατούλη - Το τραγούδι στην εκπομπή που ξεσήκωσε

Ποιο της τραγούδησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αφιέρωση του Νίκου Μουτσινά στην Μαρίνα Πατούλη - Το τραγούδι στην εκπομπή που ξεσήκωσε

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μουτσινάς ξεσήκωσε το κοινό της εκπομπής τους, αλλά και τους συνεργάτες του. Έκανε μια αφιέρωσε στην Μαρία Πατούλη για τα γενέθλια της. Της τραγούδησε ένα τραγούδι με αφορμή την έξοδο που πραγματοποίησε για να το γιορτάσει.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» σχολίασε τα γεγονότα της showbiz που βρίσκονται στην επικαιρότητα όπου μεταξύ άλλων ήταν και τα γενέθλια της συζύγου του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Η Μαρία Πατούλη, ντυμένη στα λευκά - που επιλέγει πολλές φορές για τις δημόσιες εμφανίσεις της, όπως στην 36η Απονομή δημοσιογραφικών βραβείων που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της -, βρέθηκε στο 4711 για να διασκεδάσει με τους φίλους της και τα τραγούδια του Γιώργου Τσαλίκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν, αφιέρωσε στην εορτάζουσα ένα τραγούδι. Συγκεκριμένα την επιτυχία του Γιώργου Τσαλίκη «Ξενυχτάω».

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στα γενέθλια της

Η Μαρίνα Πατούλη στον Γιώργο Τσαλίκη επέλεξε να φορέσει ένα κατάλευκο φόρεμα γεμάτο πούπουλα και ασημί ράντες. Για το μακιγιάζ της επέλεξε κόκκινο κραγιόν που έβαζε «φωτιές».

Από το πλευρό της δεν γινόταν να λείπει και ο σύζυγος της που της έχει απίστευτη αδυναμία. Μέχρι σήμερα, παραμένουν πολύ ερωτευμένοι.

Όπως φαίνεται η Μαρίνα Πατούλη έχει αδυναμία στο λευκό. Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη ξέρει να εντυπωσιάζει και να «κλέβει» την παράσταση με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί κάθε φορά. Φόρεσε μπότες που θα «ζηλέψεις» και λευκή γούνα και παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Τι είχε πει για την ηλικία της σε παλιά συνέντευξη της;

«Είμαι 50 χρονών. Βέβαια, θα πουν ότι είναι 60 και λέει 50. Και στο ληξιαρχείο να πάνε θα το δούνε, γιατί έτσι κι αλλιώς εκτίθεμαι ως αυτοδιοικητικός και φαίνεται η ηλικία μου», είχε αποκαλύψει.