Σία Κοσιώνη: Η πιο γλυκιά φωτογραφία με το γιο της - Περνάει δυνατό μήνυμα

Από μικρός παίρνει σωστά μαθήματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η πιο γλυκιά φωτογραφία με το γιο της - Περνάει δυνατό μήνυμα

Ένα δυνατό μήνυμα πέρασε η Σία Κοσιώνη με μια φωτογραφία του γιου της, καρπό του έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία του και είδαμε πως από μικρός παίρνει τα σωστά μαθήματα πολιτισμού.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας και όλοι κοίταγαν τον κούκλο Μπακογιάννη junior. Η παρουσιάστρια του έχει μεγάλη αδυναμία και θέλει να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και να κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φωτογράφισε τον γιο της και το Instagram πήρε φωτιά, αφού τα likes έπεφταν βροχή, όπως και τα κολακευτικά σχόλια. Του είχε φορέσει μια φόρμα σε γκρι και ένα κόκκινο φουτεράκι σε άψογο χρωματικό συνδυασμό.

Ωστόσο, η φωτογραφία εκτός από γλυκιά, περνάει και ένα δυνατό μήνυμα. Συγκεκριμένα, περνάει το μήνυμα της ανακύκλωσης. Καθώς τα παιδιά έφτιαξαν μάσκες από πλαστικά αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιηθεί.

Εντελώς άβαφη και άκρως απλή, λιτή και απέριττη εμφανίστηκε σε εμπορικό κέντρο η Σία Κοσιώνη έχοντας μαζί τον γιο της. Ο φωτογράφος μας βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε.

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έγινε δυο ετών και η φωτογραφία του είναι πολύ γλυκιά

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη έγινε δυο ετών και η φωτογραφία τους δεν "τρέλανε" μόνο εμάς, αλλά και όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια, έχει μεγάλη αδυναμία στον Δήμο, μιας και είναι ο καρπός του έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η Σία Κοσιώνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο της και θέλησε να μοιραστεί μερικά τρυφερά λόγια για τα γενέθλια του.

«Ναι, θα τα πω όλο το τραγουδάκι, σε όλες τις γλώσσες και πολλές φορές! Να σε χαιρόμαστε γιοκα μου», έγραψε στην λεζάντα της.