«Έσκασαν» κατηγορίες για την Μέγκαν Μαρκλ - Νέος γύρος οργής

Χαμός μετά το Megxit

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασαν» κατηγορίες για την Μέγκαν Μαρκλ - Νέος γύρος οργής

Ένας νέος γύρος οργής έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα της Μέγκαν Μαρκλ. Μετά το Megxit που ακόμη δεν έχει ξεχαστεί το γεγονός, «έσκασαν» νέες κατηγορίες για την σύζυγο του Πρίγκιπα Χάρι. Τι συμβαίνει όμως αυτή την φορά;

Στον λογαριασμό SussexRoyal στο Instagram έγιναν αναρτήσεις για την προώθηση των φιλανθρωπικών δράσεων του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του από τα καθήκοντα στο Buckingham και όπως σημειώνει το RadarOnline.com η Μέγκαν Μαρκλ έσβησε όλα τα αρνητικά σχόλια.

Στην τελευταία της δημοσίευση, η Δούκισσα δημοσίευσε ένα αδημοσίευτο βίντεο, που γυρίστηκε πέρσι τον Αύγουστο με αφορμή την φιλοξενία της στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue τον Σεπτέμβριο του 2019, το οποίο προκάλεσε οργή.

«Θέλουν τα οφέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά δεν θέλουν να ανήκουν σ' αυτήν», έγραψε ένας χρήστης. «Προωθείς και πάλι τον εαυτό σου. Είσαι άσχετη», σχολίασε άλλος. Στην συνέχεια άρχισαν να την κατηγορούν ότι διαγράφει τα αρνητικά σχόλια.

Χαμός επικρατεί και με την είδηση πως μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ. Θα υπάρξει άραγε νέος διάδοχος στην βασιλική οικογένεια μετά το Megxit;

Οργή στην Ελισάβετ έχει φέρει και η νέα δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ δε δυσκολεύτηκε καθόλου και ήδη βρήκε τη νέα της δουλειά μετά το πολυσυζητημένο Megxit! Το μόνο σίγουρο είναι πως αν το μάθει η Ελισάβετ, θα τραβάει τα μαλλιά της!

Η άλλοτε δούκισσα του Σάσεξ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στις παλιές καλές της συνήθειες και να αφήσει μια για πάντα πίσω της τη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page 6, η Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετέχει στο καναδέζικο ριάλιτι «I do, Redo», που έχει να κάνει με ζευγάρια που σχεδιάζουν ξανά το γάμο τους.

Στο μεταξύ τα πυρά που δέχεται από την οικογένειά της η Μέγκαν δεν σταματούν λεπτό!

Η παρουσιάστρια είναι στενή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, και το ριάλιτι θα είναι διαθέσιμο και στο Netflix!