Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απευθύνθηκε στις αρμόδιες Αρχές και επέστρεψε με ένα βίντεο στο Instagram

Αποκάλυψε τι είχε συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απευθύνθηκε στις αρμόδιες Αρχές και επέστρεψε με ένα βίντεο στο Instagram

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram επέστρεψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και αποκάλυψε πως έπρεπε να απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές για να πάρει πίσω τον προσωπικό της λογαριασμό, τον οποίο είχαν χακάρει και της είχαν αλλάξει όνομα αλλά και φωτογραφία.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Η ίδια επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τελικά σήμερα πήρε πάλι πίσω το λογαριασμό της.

Μάλιστα, η πρώτη της ανάρτηση ήταν ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε τι έχει συμβεί αυτή την τελευταία εβδομάδα και τα likes όπως και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή.

«Επιτέλους και πάλι μαζί. Από την περασμένη εβδομάδα μου χάκαραν τον λογαριασμό εδώ στο instagram και ένας τούρκος χάκερ έβαλε στο προφίλ μου το όνομα του και τη σημαία της Τουρκίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον επικεφαλή της διεύθυνσης δίωξης τον κύριο Παπακώστα αλλά και σε όλη την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου.

Είμαι στην δουλειά μου στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant και μόλις με ειδοποίησε η ομάδα μου για τα ευχάριστα νέα συνδέθηκα και εδώ είμαι. Μου λείψατε πάρα πολύ γιατί τα λέμε κάθε μέρα. Με πεθυμήσατε καθόλου;», έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν είναι το μόνο διάσημο όνομα που έχει πέσει θύμα χάκερ. «Έκλεψαν» τον λογαριασμό πασίγνωστου μοντέλου και δημοσίευσαν γυμνή φωτογραφία της.

Έτσι έδειχνε ο λογαριασμό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Instagram

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φαίνεται πως έπεσε θύμα χάκερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού της έχουν βάλει σαν φωτογραφία προφιλ μια τούρκικη σημαία και της έχουν αλλάξει και το όνομα της στο προφιλ της.

Η γνωστή μαγείρισσα διατηρεί το δικό της προφιλ στο Instagram, στο οποίο ανεβάζει κυρίως τις συνταγές της και κάποιες φορές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Όπως φαίνεται εδώ και κάποια ώρα όμως η ίδια έχει πέσει θύμα χάκερ. Στο προφιλ της στο Instagram έχει σβηστεί η φωτογραφία της και βλέπουμε μια φωτογραφία που απεικονίζει την τούρκικη σημαία. Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με τον χορό της στην Πάρο

Μάλιστα της έχουν αλλάξει και άλλα στοιχεία από τον λογαριασμό της αφού το προφίλη της έχει μετανομαστεί σε "Bilal Balcı vurdu".

Δείτε την φωτογραφία:

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου