Εξελίξεις με την Μαρία Μπακοδήμου στο Open tv

Τι συνέβη;

Εξελίξεις με την Μαρία Μπακοδήμου στο Open tv

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την Μαρία Μπακοδήμου στο Open tv και το ρεπορτάζ είναι βόμβα! Φυσικά, σας έχουμε αναλυτικά τι θα συμβεί με την παρουσιάστρια, αλλά και ποιο το μέλλον της στο κανάλι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε Στη φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος, το τηλεπαιχνίδι Ένας για όλους που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open, ολοκληρώνεται τον Μάρτη. Ωστόσο, πρόκειται για κοινή απόφαση του καναλιού και της παρουσιάστριας, καθώς έχουν άλλα σχέδια για εκείνη!

«Με δεδομένο ότι το Ένας για όλους ήταν κατά κάποιο τρόπο το plan B σε αυτή τη συνεργασία, αφού το plan A ήταν να κάνει η Μαρία Μπακοδήμου καθημερινό παιχνίδι μόδας. Αυτό το πρότζεκτ δεν πραγματοποιήθηκε κι έτσι αποφασίστηκε στο μεσοδιάστημα να βγει στον αέρα το τηλεπαιχνίδι.

Από τον Μάρτιο, λοιπόν, η παρουσιάστρια θα είναι στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us και παράλληλα, ξεκινά η προετοιμασία για ένα καινούριο παιχνίδι σχέσεων, την επιμέλεια του οποίου θα έχει η ίδια η Μαρία» τόνισε ο ρεπόρτερ! Πάντως η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της, και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που βγάλαμε εμείς στο Youweekly.gr μαζί με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Έλαμπαν και οι δύο.....

Τι είχαμε γράψει εμείς πρώτοι για τις εξελίξεις σχετικά με την Μαρία Μπακοδήμου στο Open tv

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού OPENtv και εν όψη της νέας τηλεοπτικής σεζόν που καταφθάνει, έπρεπε να παρθούν κάποιες αποφάσεις! Μια από αυτές την εμπεριείχε και ενώ τα νέα είναι καλά για εκείνη θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr τι ακριβώς συμβαίνει στο κανάλι και ποιες οι εξελίξεις.

Οι ιθύνοντες, όπως σε όλους τους σταθμούς, βρίσκονται σε αναβρασμό καθώς θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανίκητο πρόγραμμα που θα ευχαριστήσει τους τηλεθεατές και αυτό με τη σειρά του θα δώσει χορηγούς και έσοδα στο κανάλι. Έτσι τα έβαλαν κάτω και είδαν τι θα κρατήσουν και τι θα... αφήσουν!

Ένα από τα πρόσωπα που μένει, όπως μου μετέφεραν και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, είναι η Μαρία Μπακοδήμου. Η συνεργασία και από τις δυο πλευρές είναι πολύ ευχάριστη και κανείς δεν θέλει να αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Ωστόσο, δεν θα συνεχίσει στο ίδιο πρόγραμμα που βρίσκεται τώρα - όπως μου αναφέρθηκε και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.

Η απόφαση του OPEN για την Μαρία Μπακοδήμου

Οι πηγές μου αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια θα αξιοποιηθεί σε ρόλο κεντρικό φυσικά σε ένα από τα βασικά show της προσεχούς σεζόν στο OPEN ενώ έχει πέσει και στο τραπέζι η πρόταση να την δούμε σε ρόλο κριτή στο show "Just the two of us".

Ωστόσο, να τονίσω πως τίποτα ακόμα - εκτός του ότι το συμβόλαιό της συνεχίζει κανονικά στον σταθμό - δεν έχει αποφασιστεί 100%! Το που ακριβώς και το πως θα αξιοποιηθεί βρίσκεται ακόμα στην αναμονή γιατί οι προτάσεις είναι πολλές και τα project που της ταιριάζουν αρκετά αλλά είμαι σίγουρη πως θα βρουν το καλύτερο για εκείνη και γι αυτούς!

Εν αναμονή των όποιον εξελίξεων, λοιπόν, θα σας ενημερώσω πρώτη - όπως πάντα - στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.