Θλίψη! Έφυγε από ζωή γνωστή Ελληνίδα, πρώην μοντέλο

Ποια είναι;

Θλίψη! Έφυγε από ζωή γνωστή Ελληνίδα, πρώην μοντέλο

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από την ζωή γνωστή Ελληνίδα, πρώην μοντέλο που μεσουρανούσε τα 80's. Η ίδια έφυγε σε ηλικία 52 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδινε εδώ και αρκετό καιρό με τον καρκίνο.

Ο λόγος για την Μαρία Μαχαίρα που έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. Το πρώην μοντέλο μεσουρανούσε την δεκαετία των 80's και την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Δυστυχώς άσχημα νέα…. Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μας Μαρία…έφυγες νωρίς….και ήσουν ένα κορίτσι γεμάτη ζωή!…η ψυχή της παρέας… θα θυμάμαι πάντα το αξέχαστο Δεκαπενταύγουστο στην Αγαπημένη σου Λευκάδα!» έγραψε στην ανάρτηση του. Θλίψη προκαλεί και η είδηση για μια 25χρονη ηθοποιό που έφυγε από την ζωή

Η Μαρία ήταν παντρεμένη με τον Ρομπέρτο Μαχαίρα και είχε μια κόρη και σήμερα φίλοι και συγγενείς της θα της πουν το τελευταίο αντίο.

Μαρία Μαχαίρα

Σοκ! Πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό - Την πέταξε από το μπαλκόνι ο σύντροφος της

Σοκ προκαλεί η είδηση πως πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό. Ο σύντροφος της ήταν αυτός που την δολοφόνησε αφού την πέταξε από το μπαλκόνι της. Η 38χρονη είχε κάνει για πάρα πολλά χρόνια καριέρα ως κουνελάκι του Playboy.

Ο λόγος για την Amie Harwick. Το 38χρονο μοντέλο είχε κάνει καριέρα ως κουνέλακι του Playboy για πολλά χρόνια και πλέον εργαζόταν ως θεραπεύτρια του έρωτα. Η ίδια δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της τον Gareth Pursehouse, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 41χρονος κατηγορείται πως έριξε την Amie από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του διαμερίσματός της στο Hollywood Hills. Ο θάνατος του μοντέλου ήταν ακαριαίος.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει κλήση στην αστυνομία για φωνές και καυγάδες από το διαμέρισμα του ζευγαριού.Η κλήση αυτή έγινε στη 1:16 τα ξημερώματα, ώρα την οποία πιθανότατα ο 41χρονος έριξε το μοντέλο από το μπαλκόνι.Σοκ προκαλεί και ο θάνατος μοντέλου που έπεσε από τον γκρεμό

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

μοντέλο νεκρή