Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε... πειρατής - Η ανατρεπτική εμφάνιση στο Open

Σε αποκριάτικο mood το «Ευτυχείτε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε... πειρατής - Η ανατρεπτική εμφάνιση στο Open

Την πιο ανατρεπτική εμφάνιση έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Εμφανίστηκε εκτός του παλτό του Open, ντυμένη... πειρατής. Το «Ευτυχείτε» ήταν σε ένα άκρως αποκριάτικο mood, καθώς το τριώδιο έχει ανοίξει και βρισκόμαστε και ρυθμούς καρναβαλιού.

Σχεδόν όλες οι εκπομπές ξεκίνησαν την σημερινή ημέρα φορώντας στολές, μάσκες και πετώντας σερπατίνες. Στο «Ευτυχείτε» λοιπόν του έδωσαν και κατάλαβε με το party που έκαναν έξω από το studio της εκπομπής.

Όλοι οι συντελεστές ντύθηκαν αποκριάτικα στο πνεύμα των ημερών για ένα διαφορετικό ξεκίνημα της εκπομπής, δίνοντας ιδέες για πρωτότυπες εμφανίσεις, ενώ η Μάρα Μεϊμαρίδη έκλεψε την παράσταση, αιφνιδιάζοντας την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια ντύθηκε πειρατής, ο Γρηγόρης Γκουντάρας Οβελίξ. Ενώ «σκόνη» τους έκανε όλους, η Μάρα Μεϊμαρίδη που ντύθηκε... γκέισα.

Έπος ήταν και οι αποκριάτικες εμφανίσεις στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε στο πλατό, ξανθιά ενώ τα βλέμματα «έκλεψε» ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ανατρεπτική η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Open ήταν και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει πως να εντυπωσιάζει, όπως και έκανε για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της στο Open tv. Η φαντασμαγωρική έναρξη της εκπομπής προκάλεσε εντύπωση, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα λουλούδια - μυστήριο που δέχθηκε στην αρχή της εκπομπής.

Θέλοντας να γιορτάσουν και αυτοί την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ντύθηκε αναλόγως και "μαγνήτισε" τα βλέμματα πάνω της.

Την μυστήρια ανθοδέσμη ωστόσο δεν της έστειλε ωστόσο ο σύντροφος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, αλλά ένας φίλος του που βοήθησε στον στολισμό της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά δήλωσε, «Είναι φίλος με τον σύντροφό μου, μην το παρεξηγήσετε. Μου εύχεται να περάσω έναν υπέροχο Άγιο Βαλεντίνο. Τάσο σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δε θα παρεξηγηθεί ο σύντροφός μου γιατί μας έχεις στολίσει άπειρες φορές». Και μιας και μιλάμε για την Κατερίνα Καινούργιου, είδατε και την τελευταία της συγκίνηση on air;

Κατερίνα Καινούργιου λουλούδιαΚατερίνα Καινούργιου Άγιος Βαλεντίνος