Είναι οριστικό από το GNTM του Star έκλεισε με εκπομπή στο ΣΚΑΪ!

Τηλεοπτική "βόμβα"

Είναι οριστικό από το GNTM του Star έκλεισε με εκπομπή στο ΣΚΑΪ!

Τηλεοπτική "βόμβα" έσκασε με πρόσωπο από το GNTM που θα αναλάβει δική του εκπομπή στο ΣΚΑΪ! Μάλιστα θα το δούμε σε μια εκπομπή μόδας, όπως ακριβώς ήταν και ο ρόλος του στο ριάλιτι μόδας του Star.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής "Ευτυχείτε". H δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε όλη την αλήθεια γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Έλενα Χριστοπούλου ανανεώνει το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ και θα είναι και του χρόνου στο My Style Rocks, ενώ το διάστημα που δε θα προβάλλεται το παιχνίδι θα την δούμε σε δική της εκπομπή μόδας.

Ωστόσο μιας και αναφερθήκαμε στην Έλενα Χριστοπούλου δείτε και ποια φημολογείται πως θα την αντικαταστήσει στο GNTM

Βόμβα ωστόσο και στη τηλεθέαση με εκπομπή του Star που πέρασε το ΣΚΑΙ

Έσκασαν τα νούμερα για το Star και βγήκαν πρώτοι στην ζώνη τους Καραβάτου - Κατσούλης! Το δυναμικό κοινό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους Κούκου και τα ευχάριστα νέα είναι γεγονός. Αναλυτικά τα νούμερα αλλά και τα τέταρτα τηλεθέασης.

Αν και χτες στην εκπομπή έπεσε μαύρο την ώρα που έλεγαν ένα hot θέμα επικαιρότητας, τελικά το κοινό δεν επηρεάστηκε. Για να καταλάβετε για τι ποσοστά μιλάμε, σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό έκαναν έως και 24,6% και τα έσπασαν όλα η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης.

Τα τέταρτα που έκαναν Καραβάτου - Κατσούλης στο STAR

18.3
19.3
25.3
24.6
21.2
20.3
19.2
22.9
18.9
19.2
21.8
19.1

Το σύνολο τηλεθέασης για την πρωινή ζώνη

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 12,5
STAR: Στην φωλιά των κουκου 20,8
Alpha: Εκτός Γραμμής 9,5
ΑΝΤ1: Πρωινό 15,5
ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 6,0
Mega: Ρετιρέ 15,2
Mega: Mega Magazino 12,1
Mega: Εμείς κι εμείς 10,8