Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε να κάνει τατουάζ το όνομα του γιου του και την πάτησε!

Ας πούμε ότι έγινε ένα λάθος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε να κάνει τατουάζ το όνομα του γιου του και την πάτησε!

Συμβαίνουν και αυτά και μάλιστα και στους διασήμους! Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα τατουάζ δεν έχει βγει όπως έπρεπε να βγει. Ειδικά αν αυτό είναι γραμμένο σε καμιά ξένη γλώσσα τότε τα πράγματα.. περιπλέκονται! Μάλλον έτσι την πάτησε ο κορυφαίος ηθοποιός.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να κάνει τατουάζ το όνομα του γιου του. Πολύ γλυκό δεν νομίζετε; Ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι άλλος από τον Orlando Bloom που ατύχησε στο τατουάζ του το οποία ήταν γραμμένο σε κώδικα Μορς. Και μάλλον κάπου εκεί έγινε το λάθος.

Ειδικότερα ο Orlando Bloom απευθύνθηκε στον διάσημο tattoo artist από την Ουγγαρία, Balazs Bercsenyi για να του κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ. Να πούμε ότι ο ηθοποιός του είχε δώσει το σχέδιο που απεικόνιζε σε κώδικα Μορς το όνομα του 9χρονου γιου του που είναι «Frynn». Ωστόσο αυτός “χτύπησε” «Flynn» καθώς στον κώδικα Μορς το γράμμα L αντιστοιχεί σε τελεία/ παύλα/ τελεία/τελεία και όχι σε τελεία/ παύλα/ τελεία που είναι το R.

Ορίστε και η φωτογραφία με το τατουάζ

Ορλάντο Μπλούμ λάθος τατουάζ

Ο ηθοποιός, που στο τέλος όλης της περιπέτειας, είπε ότι ήταν λάθος του Pinterest, ευτυχώς κατάφερε να διορθώσει το τατουάζ με την βοήθεια του Bercsenyi!

Δυστυχώς από το εξωτερικό ήρθε και μια δυσάρεστη είδηση με πασίγνωστη ηθοποιό που έχει παίξει ακόμα και την Μαρία Κάλλας να φεύγει από την ζωή.

Ορλάντο Μπλούμ: Ποιος είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός που την πάτησε με το τατουάζ του γιου του

Ο Ορλάντο Μπλουμ γεννήθηκε στο Κεντ του Ηνωμένου Βασιλείου. Από μικρός, αν και δυσλεκτικός, ενθαρρύνθηκε από τη μητέρα του να αρχίσει μαθήματα ηθοποιίας. Το 1993 μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει ηθοποιία, φωτογραφία και γλυπτική στο Fine Arts College του Hampstead. Έπειτα, παρακολούθησε μαθήματα για δύο χρόνια στο National Youth Theatre, όπου και κέρδισε υποτροφία για το British American Drama Academy. Ο Μπλουμ άρχισε την επαγγελματική του πορεία συμμετέχοντας στις σειρές Casualty και Midsomer Murders αλλά και στην ταινία Wilde ,η οποία αποτέλεσε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

Έπειτα συνέχισε τις σπουδές του στο Guildhall School of Music and Drama στο Λονδίνο. Το 1998 έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού ενός φίλου του και διαγνωστικέ ως ανίκανος να περπατήσει ξανά. Ωστόσο, κατάφερε να αναρρώσει και να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μέσα σε 12 μέρες.

Orlando Bloom στην πισίνα

Η κυριότερη συνέπεια από την πτώση του ήταν εσωτερικά μεταλλικά στηρίγματα που τοποθετήθηκαν στην σπονδυλική του στήλη για να την στηρίζουν και τα οποία αφαιρεθήκαν μετά από καιρό, με την εξαίρεση ενός. Για να δυναμώνει την πλάτη του συχνά παρακολουθεί μαθήματα yoga και Pilates. Το 2009 σύμφωνα με τη wikipedia ανακηρύχθηκε Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNICEF.

Στις πιο γνωστές του ταινίες συγκαταλέγονται ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και Οι πειρατές της Καραϊβικής.