Θλίψη στην showbiz! Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θλίψη στην showbiz! Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός. Ο ίδιος έμεινε μετά από μάχη που είχε με τον καρκίνο. Στο βιογραφικό του είχε πολλές επιτυχίες τόσο στο θέατρο, όσο και στην μεγάλη οθόνη.

Ο λόγος για τον 77χρονο βρετανό ηθοποιό Τζον Σράπνελ.

Ο ίδιος είχε μια λαμπρή καριέρα 50 ετών στο θέατρο αλλά και στη μεγάλη οθόνη. Έγινε γνωστός μέσα από την ταινία "Νότινγκ Χιλ" το 1999 στο πλευρό της Τζούλια Ρόμπερτς όπου υποδυόταν τον μάνατζέρ της, ενώ το 2000 υποδύθηκε τον Συγκλητικό Γάιο στον "Μονομάχο".

Ο Τζον Σράπνελ είχε γεννηθεί στο Μπίρμιγχαμ και ήταν γνωστός τις θεατρικές του ερμηνείες στο Εθνικό Θέατρο και τη Βασιλική Σαιξπηρική Εταιρεία. Λίγες ημέρες νωρίτερα θρήνο σκόρπισε και ο θάνατος ακόμη ενός αγαπημένου ηθοποιού που έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή

ηθοποιός θάνατος

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2017 στο «Βασιλιάς Κάρολος ο Γ'» όπου έκανε τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι.

Ο ηθοποιός έφυγε μετά από από μάχη με τον καρκίνο.

Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστη ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός η οποία είχε υποδυθεί και με την Μαρία Κάλλας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών και επικρατεί θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο. Είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και είχε κερδίσει τέσσερα βραβεία Tony.

Η ηθοποιός είχε ενσαρκώσει εμβληματικούς ρόλους από την Μήδεια μέχρι την σοπράνο Μαρία Κάλλας. Για την υποκριτική της ικανότητα είχε κερδίσει πολλά χρυσά αγαλματίδια και είχε γίνει αγαπητή και πολύ κόσμο.

Την αποκάλυψη για το θάνατο της έκανε ο γιος της Charlie Whitehead. Όπως δήλωσε άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Νέας Υόρκης, μετά από επιπλοκές λόγω της νόσου Πάρκινσον.

Ο λόγος για την Zoe Caldwell που είχε καταγωγή από την Αυστραλία και η πορεία της στο Broadway άρχισε το 1968.

Ηθοποιός πέθανε

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή 25χρονη ηθοποιός!

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από την ζωή 25χρονη ηθοποιός. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα heavy.com την είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας έκανε γνωστή ο ατζέντης της, Story J Company με μεγάλη λύπη.

Θρήνος στον κινηματογραφικό κόσμο καθώς πέθανε η 25χρονη Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός Go Soo Jung, η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της στο δραματική κορεάτικη ταινία «Goblin». Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον θάνατο πασίγνωστου μουσικού!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα heavy.com την είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας έκανε γνωστή ο ατζέντης της, Story J Company.Ωστόσο θρήνος επικρατεί και με ακόμη μια μεγάλη απώλεια στο χώρο της υποκριτικής, με την είδηση πως εμβληματική ηθοποιός πέθανε πρόσφατα.

«Λίγες ημέρες πριν η ηθοποιός Go Soo Jung έφυγε από τη ζωή και ένα από το πιο λαμπερά αστέρια στον ουρανό. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ, ούτε το φωτεινό χαμόγελό της που ομόρφαινε τις ζωές μας».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 25χρονη πέθανε από μια «ασθένεια»αλλά δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

athensmagazine.gr

TAGS