Αρραβωνιάστηκε ηθοποιός αγαπημένης ταινίας - Θα πει η μητέρα της «ναι» στο γάμο;

Θα την αφήσει να παντρευτεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρραβωνιάστηκε ηθοποιός αγαπημένης ταινίας - Θα πει η μητέρα της «ναι» στο γάμο;

Η αποκάλυψη πως ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα και αγαπήσαμε μέσα από πασίγνωστη ταινία αρραβωνιάστηκε, έγινε από την ίδια μέσα από μια ανάρτηση της. Ωστόσο, τα πράγματα «μπλέκει» η μητέρα της, καθώς αυτή θα πρέπει να πει το «ναι» ή το «όχι» στον γάμο που θα ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, τον αρραβώνα της έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με το γιγαντιαίο δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύντροφος της. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έκπληξη, καθώς η ηθοποιός δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά για κάποια σχέση της. Βέβαια, δεν αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου, παρά μόνο ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Ο λόγος για την Amanda Bynes που περισσότερο αγαπήσαμε μέσα από την ταινία «Αυτό που θέλει το κορίτσι» που έχει παίξει πολλές φορές μέσα από την συχνότητα του STAR.

Αυτό που θέλει το κορίτσι ταινία

Η ηθοποιός ωστόσο, δεν μπορεί να παντρευτεί αν δεν πάρει την έγκριση της μητέρας της. Η Amanda Bynes είχε πολλές φορές προβλήματα με το νόμο με αποτέλεσμα το δικαστήριο να έχει ορίσει την μητέρα της υπεύθυνη για να την προσέχει.

Και μια αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και η ανακοίνωση έγινε στον αέρα εκπομπής.

Κορυφαία ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται για τρίτο γάμο

Και όμως κορυφαία ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται για τρίτο γάμο!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Washington Post, η πασίγνωστη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε με έναν 36χρονο σεναριογράφο.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2017 και επιτέλους ήρθε και η πρόταση γάμου.

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για εκείνον και ο τρίτος για εκείνη.Ο λόγος για την Scarlett Johansson και τον σεναριογράφο της εκπομπής Saturday Night Live, Colin Jost. Με το καλό βρε παιδιά! Έχετε δει και τι συμβαίνει στην ελληνική showbiz;

Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost

Η ηθοποιός Scarlett Johansson