Σοκ! Αγαπημένη ηθοποιός από τους "Δύο Ξένους" μπορεί να μην ξαναπαίξει στο θέατρο

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ! Αγαπημένη ηθοποιός από τους

Σοκ προκάλεσε η δήλωση που έκανε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός που μάλιστα ήταν στην αγαπημένη σειρά "Δύο Ξένοι". Είπε ότι μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί στο θέατρο!

Ο λόγος για την Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία βρέθηκε σε θεατρική πρεμιέρα και έριξε την "βόμβα΄". Ειδικότερα η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day λέγοντας ότι μπορεί να μην την ξαναδούμε στο θέατρο!

«Μπορεί και να μη με ξαναδείτε στο θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ πια. Είμαι καλομαθημένη ηθοποιός. Έχω ζήσει το θέατρο αλλιώς. Γι’ αυτό και είμαι απαιτητική πρώτα από τον εαυτό μου βέβαια και μετά από τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να ικανοποιηθώ», είπε η χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Παραέχει γίνει όμως. Εγώ θα προτιμούσα -και είναι εις βάρος τους και δεν το καταλαβαίνουν- να κάνουν ένα και καλό άντε δύο παρά να κάνουν 500 και να είναι το ένα χειρότερο από το άλλο» είπε ακόμα αναφορικά με την μυθοπλασία και την επιστροφή του είδους στην τηλεόραση. «Δεν μπορώ πια με τη μαγειρική. Επειδή είμαι και καλή μαγείρισσα με έκανε να σιχαθώ το φαί» ήταν, τέλος τα λόγια της Χρυσούλας Διαβάτη, για τις μαγειρικές εκπομπές.

Συγκλονιστική ήταν και Ελληνίδα ηθοποιός που μίλησε για τον χαμό της Έρρικας Μπρόγιερ. Δείτε τα συγκινητικά της λόγια.

Ποια είναι η Χρυσούλα Διαβάτη, η ηθοποιός που έπαιξε στην αγαπημένη σειρά "Δύο Ξένοι"

Η Χρυσούλα Διαβάτη (Θεσσαλονίκη 25 Φεβρουαρίου 1940-) και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Σπούδασε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και κατόπιν στη Δραματική Σχολή Αθηνών, καθώς και συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Έχει συμμετάσχει επίσης σε αρκετά θεατρικά έργα, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ άλλων, την Όπερα της πεντάρας του Μπρεχτ, Να ντύσουμε τους γυμνούς του Πιραντέλο, Ήσυχες μέρες του Αυγούστου ταινία με τον Θανάση Βέγγο, και την τηλεοπτική σειρά Επτά θανάσιμες πεθερές. Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Νικήτα Τσακίρογλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη και δύο εγγόνια.

Μερικές από τις πιο γνωστές σειρές που έχει συμμετάσχει είναι οι εξής:

  • Δύο Ξένοι
  • Της Ελλάδος τα παιδιά
  • Τι ψυχή θα παραδόσεις
  • Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη