Καλό μεσημεράκι: Θα κλάψετε! Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκαν Νίκος Μουτσινάς και "Βάνια"

Οι πιο ωραίες μεταμφιέσεις!

Καλό μεσημεράκι: Θα κλάψετε! Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκαν Νίκος Μουτσινάς και

Θα κλάψετε με την εμφάνιση που έκαναν στο Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς και η "Βάνια" το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης. Αρκετές εκπομπές σήμερα αποφάσισαν να κάνουν αποκριάτικο γλέντι και οι παρουσιαστές αλλά οι συνεργάτες τους ντύθηκαν με στολές.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την ανατροπή και εμφανίστικη ντυμένη ως "Elsa" από το παιδικό Frozen και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις ως πριγκίπισσα.

Από την άλλη Ματίνα Νικολάου, ντύθηκε χιονάνθρωπος που είναι επίσης ένας χαρακτήρας της ταινίας και βγήκε ενθουσιασμένη στο πλατό, δηλώνοντας πως βγαίνει "ραντεβού" με τον παρουσιαστή.

Μιας και μιλάμε για Απόκριες και εμφανίσεις δείτε και τι επέλεξε να φορέσει σήμερα, Τσικνοπέμπτη, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Ντυμένη ήταν και η υπόλοιπη ομάδα, αφού και το band, Alcatrash με frontman των Μύρωνα Στρατή σήμερα είχε ντυθεί.

Δείτε τις μεταμφιέσεις τους:

Καλό μεσημεράκι τηλεθέαση

Καλό μεσημεράκι Μουτσινάς

Καλό μεσημεράκι Απόκριες

Νίκος Μουτσινάς Απόκριες

Νίκος Μουτσινάς: Λιποθύμησε στο Καλό Μεσημεράκι η Βάνια - Της τραγούδησε ο σύντροφος της στον αέρα

Ένα απίστευτο περιστατικό παρακολουθήσαμε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Εμφανίστηκε στο πλατό ο σύντροφο της Βάνιας (Ματίνας Νικολάου), κάνοντας της έκπληξη για τα γενέθλια της. Μάλιστα, στον αέρα του ΣΚΑΙ της τραγούδησε, και αφού τελείωσε... λιποθύμησε.

Βέβαια, αυτό έγινε για πλάκα αφού όλοι γνωρίζουν το χιούμορ της συνεργάτιδας του παρουσιαστή με την οποία συνεργάζονται και στην θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα». Για αυτό κιόλας, δεν μπορούσε να μην της κάνει ένα όμορφο δώρο για τα γενέθλια της.

Η Ματίνα Νικολάου εδώ και αρκετό καιρό ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Πορφυράκη. Για το λόγο αυτό ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε εκείνος να είναι η σημερινή έκπληξη της στο «Καλό μεσημεράκι». Αφού τις έκαναν έκπληξη τούρτες και της τραγούδησαν, ήρθε η ώρα να τις τραγουδήσει και ο σύντροφος της.

Όταν εμφανίστηκε στο πλατό, η τηλεοπτική Βάνια έμεινε «κάγκελο» καθώς δεν το περίμενε και χαμογέλασε. Στην συνέχεια χόρεψαν όλοι μαζί και αφού τελείωσε το τραγούδι... λιποθύμησε για πλάκα.

Χθες, επίσης σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό όταν άνδρας τηλεφώνησε στον αέρα και άφησε άφωνο τον Νίκου Μουτσινά.