Ανατρεπτική ακόμα και τις Απόκριες η Ελένη - Τι φόρεσε στον αέρα της εκπομπής

Πάθαμε πλάκα!

Ανατρεπτική ακόμα και τις Απόκριες η Ελένη - Τι φόρεσε στον αέρα της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση ακόμα και τις Απόκριες. Τι φόρεσε η παρουσιάστρια on air στον αέρα της εκπομπής της; Ακόμα και με αυτό που έβαλε είναι μια κούκλα.

Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι περισσότερες εκπομπές έχουν κάποιο γλέντι, ενώ οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες τους έχουν φορέσει τα αποκριάτικα τους και διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε πιο κομψά από ποτέ στον Alpha, με ένα λευκό πουκάμισο και μία μαύρη φούστα έως το γόνατο με σκίσιμο. Η ίδια δεν έβαλε κάποια στολή, ωστόσο φόρεσε μια μάσκα και συμπλήρωσε πάρα πολύ όμορφα το άψογο outfit της.

Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μην έβαλε κάποια στολή, η Κατερίνα Καινούργιου όμως ντύθηκε on air και δεν φαντάζεστε τι επέλεξε.

Δείτε την μάσκα που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη:

 Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι θα περάσει τις απόκριες - Η αποκάλυψη on air

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως θα περάσει τις απόκριες της. Η παρουσιάστρια μίλησε on air για το τι θα κάνει μαζί με την οικογένεια της και πως θα περάσει αλλά και τι γλέντι θα κάνουν όλοι μαζί που όπως τόνισε της αρέσει πολύ.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι εκείνη την ημέρα θα την περάσει οικογενειακά και μάλιστα με πολύ γλέντι που της αρέσει.

«Μου αρέσει που ο κόσμος παίρνει αυτή την ωραία διάθεση, λίγο να κουνηθούμε, να τσιμπήσουμε, λίγο να κάνουμε μία σαχλαμαρίτσα, να δούμε και δύο φίλους μας. Θα περάσουμε ωραία αυτές τις δύο βδομάδες, έστω δέκα μέρες… Είναι μία περίοδος που μας παρασέρνει στην ζωηράδα» ανέφερε η παρουσίαστρια. Δείτε εδώ και χθες που είχε επέτειο και έκλεισε πέντε χρόνια γάμου με τον σύζυγο της που ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι Απόκριες μιας και τα παιδιά της ντύνονται και το γιορτάζουν όλοι μαζί, ενώ κάνει ένα υπέροχο τραπέζι στο σπίτι τους.