Η Σία Κοσιώνη έβαλε στο γιο της μάσκα κουνελιού - Η τρυφερή φωτογραφία τους

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Σία Κοσιώνη έβαλε στο γιο της μάσκα κουνελιού - Η τρυφερή φωτογραφία τους

Δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια η Σία Κοσιώνη με το γιο της, το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, την ώρα που έπαιζαν και του είχε φορέσει μια αποκριάτικη μάσκα κουνελιού.

Η Σία Κοσιώνη, όταν δεν βρίσκεται στον ΣΚΑΙ λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον μοναχογιό της. Του έχει τεράστια αδυναμία και προσπαθεί να κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης και ενόψει της Τσικνοπέμπτης η παρουσιάστρια μπήκε στο mood του καρναβαλιού και έπαιξε με το γιο της, φορώντας αποκριάτικες μάσκες. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους.

Έτσι δημοσίευσε μια στην οποία ποζάρουν φορώντας μάσκες. «Κουνέλι-παπί σημειώσατε 1!», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Η Σία Κοσιώνη φωτογράφισε τον μικρούλη πριν από λίγες ημέρες και το Instagram πήρε φωτιά, αφού η ανάρτηση σάρωσε σε likes.

Η πιο τρυφερή φωτογραφία της Σίας Κοσιώνης με το γιο της

Ένα δυνατό μήνυμα πέρασε η Σία Κοσιώνη με μια φωτογραφία του γιου της, καρπό του έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία του και είδαμε πως από μικρός παίρνει τα σωστά μαθήματα πολιτισμού.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας και όλοι κοίταγαν τον κούκλο Μπακογιάννη junior. Η παρουσιάστρια του έχει μεγάλη αδυναμία και θέλει να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και να κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φωτογράφισε τον γιο της και το Instagram πήρε φωτιά, αφού τα likes έπεφταν βροχή, όπως και τα κολακευτικά σχόλια. Του είχε φορέσει μια φόρμα σε γκρι και ένα κόκκινο φουτεράκι σε άψογο χρωματικό συνδυασμό.

Ωστόσο, η φωτογραφία εκτός από γλυκιά, περνάει και ένα δυνατό μήνυμα. Συγκεκριμένα, περνάει το μήνυμα της ανακύκλωσης. Καθώς τα παιδιά έφτιαξαν μάσκες από πλαστικά αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιηθεί.

Πριν από λίγες ημέρες, άβαφη και άκρως απλή, λιτή και απέριττη εμφανίστηκε σε εμπορικό κέντρο έχοντας μαζί τον γιο της. Ο φωτογράφος μας βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε.