Ελένη: Η ατάκα της τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

"Πέθαναν" στα γέλια όλοι στο πλατό

Ελένη: Η ατάκα της τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

Η Ελένη Μενεγάκη είπε την ατάκα της και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η παρουσιάστρια, μιας και είναι Τσικνοπέμπτη τα έτσουξε λίγο παραπάνω και δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και το έκανε!

Η παρουσιάστρια και όλο το πλατό ήπιαν ρακιές και εκείνη ως αποτέλεσμα άρχισε να γελά και να ζεσταίνεται! Για αυτόν τον λόγο η ίδια δεν άντεξε και όταν είδε τους συναδέλφους της "ξέσπασε".

Χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα, «Τι γελάτε βρε βρωμόπαιδα! Ζεσταίνομαι. Τι είχε μέσα αυτό;» Και συνέχισε προς την κουζίνα για να συνεχιστεί το πρόγραμμά της. Πάντως η ίδια και οι υπόλοιποι θέλησαν να το διασκεδάσουν και το έκαναν και με το παραπάνω. Δείτε εδώ και τις προάλλες που είχε επέτειο και έκλεισε πέντε χρόνια γάμου με τον σύζυγο της που ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι θα περάσει τις απόκριες - Η αποκάλυψη on air

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως θα περάσει τις απόκριες της. Η παρουσιάστρια μίλησε on air για το τι θα κάνει μαζί με την οικογένεια της και πως θα περάσει αλλά και τι γλέντι θα κάνουν όλοι μαζί που όπως τόνισε της αρέσει πολύ.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι εκείνη την ημέρα θα την περάσει οικογενειακά και μάλιστα με πολύ γλέντι που της αρέσει.

«Μου αρέσει που ο κόσμος παίρνει αυτή την ωραία διάθεση, λίγο να κουνηθούμε, να τσιμπήσουμε, λίγο να κάνουμε μία σαχλαμαρίτσα, να δούμε και δύο φίλους μας. Θα περάσουμε ωραία αυτές τις δύο βδομάδες, έστω δέκα μέρες… Είναι μία περίοδος που μας παρασέρνει στην ζωηράδα» ανέφερε η παρουσιάστρια. Δείτε εδώ εντωμεταξύ και τις φήμες που ακούγονται για την παρουσιάστρια και το Mega

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι Απόκριες μιας και τα παιδιά της ντύνονται και το γιορτάζουν όλοι μαζί, ενώ κάνει ένα υπέροχο τραπέζι στο σπίτι τους.