Ακύρωσε συναυλία η Λάνα Ντελ Ρέι - Σοκαρισμένοι οι φανς - Τι συνέβη;

Για ποιο λόγο η τραγουδίστρια ακύρωσε την περιοδεία της στην Ευρώπη;

Ακύρωσε συναυλία η Λάνα Ντελ Ρέι - Σοκαρισμένοι οι φανς - Τι συνέβη;

Ακύρωσε συναυλία η Λάνα Ντελ Ρέι, και προκάλεσε παραλήρημα στα social media! Σοκαρισμένοι οι φανς της αναρωτιούνται τι συνέβη ακριβώς στην τραγουδίστρια και την υγεία της!

Οι προγραμματισμένες της εμφανίσεις στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, τη Γλασκόβη και το Μπέρμιγχαμ την επόμενη εβδομάδα δεν θα γίνουν, μιας και της το απαγόρευσε ο γιατρός της.

Χαρακτηριστικά η ίδια ενημέρωσε λέγοντας, «Συγγνώμη που το άφησα για την τελευταία στιγμή, αλλά αυτή η ασθένεια με έχει καταβάλει και έχω χάσει εντελώς τη φωνή μου. Ο γιατρός με συμβούλεψε επί του παρόντος να μείνω εκτός για τέσσερις εβδομάδες. Δεν μου αρέσει καθόλου που σας απογοητεύω, αλλά πρέπει να γίνω καλά. Με αγάπη Λάνα».

Η περιοδεία της ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει αύριο από το Άμστερνταμ και να ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου στην Κολωνία της Γερμανίας, κάτι που δεν θα γίνει με το «O2 Arena» του Λονδίνου, που θα φιλοξενούσε την συναυλία την ερχόμενη Τρίτη να γράφει, «ΑΚΥΡΩΣΗ: Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Λάνα Ντελ Ρέι αναγκάστηκε να ακυρώσει την επερχόμενη περιοδεία της στην ΕΕ / Ηνωμένο Βασίλειο λόγω ασθένειας. Συνιστάται στους πελάτες να επικοινωνούν με το αρχικό σημείο αγοράς των εισιτηρίων τους για ερωτήσεις επιστροφής χρημάτων». Μπορεί εκείνη να ακύρωσε την συναυλία της, ωστόσο μια άλλη μεγάλη τραγουδίστρια έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ποια είναι η Λάνα Ντελ Ρέι - Το βιογραφικό της

Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη, στις 21 Ιουνίου 1985. Γονείς της είναι η Patricia Ann "Pat" (Hill) και ο Robert England Grant, Jr. Έχει δύο αδέλφια, ένα αδελφό και μία αδελφή, η οποία είναι φωτογράφος και εργάζονται μαζί.

Μεγάλωσε στο Λέικ Πλάσιντ μέχρι τα 15 της και μετά στάλθηκε σ' ένα οικοτροφείο στο Κονέκτικατ για τρία χρόνια, για να αντιμετωπίσει την εξάρτηση της από το αλκοόλ. Μετά την αποφοίτησή της από το γυμνάσιο, έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Geneseo, αλλά αποφάσισε να μην φοιτήσει εκεί.

Πήγε να ζήσει για ένα χρόνο με τους θείους της, στο Λονγκ Άιλαντ, όπου εργαζόταν ως σερβιτόρα. Το ακόλουθο φθινόπωρο, άρχισε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο Fordham, μελετώντας τον κλάδο της φιλοσοφίας -γνωστή ως μεταφυσική, γιατί όπως είπε: "Γεφύρωνε το χάσμα μεταξύ του Θεού και της επιστήμης.

Η τεχνολογία θα μπορούσε να μας φέρει πιο κοντά στο να ανακαλύψουμε από πού ήρθαμε και γιατί." Έζησε στο Μπρονξ για τέσσερα χρόνια και στο Μπρούκλιν για άλλα τέσσερα. Ξεκίνησε να τραγουδάει όταν ήταν μικρή, ως ψάλτης, στην χορωδία της εκκλησίας.

Όταν ο θείος της την δίδαξε πώς να παίζει κιθάρα στα 18 της, ομολόγησε: "Συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να γράψω πιθανώς ένα εκατομμύριο τραγούδια με αυτές τις έξι χορδές. Πάντα τραγουδούσα, αλλά δεν είχα σχέδιο να το επιδιώξω σοβαρά. Όταν έφτασα στη Νέα Υόρκη, άρχισα να παίζω σε κλαμπ στο Μπρούκλιν, είχα καλούς φίλους και φανατικούς οπαδούς στην underground σκηνή, αλλά παίζαμε μόνο για μας, επειδή μας άρεσε."