Είναι επίσημο! Η Σελίν Ντιόν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Έχει ερμηνεύσει το τραγούδι του Τιτανικού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι επίσημο! Η Σελίν Ντιόν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η Σελίν Ντιόν έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά! Που θα δούμε την ιέρεια της pop! Μέρος των χρημάτων θα δοθεί στο Σωματείο "Ελπίδα"!

Ένα μοναδικό θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε λίγο καιρό οι φανς της Σελίν Ντιόν καθώς η Καναδή τραγουδίστρια έρχεται στην χώρα μας για πρώτη φορά!

Ειδικότερα η Σελίν Ντιόν θα έρθει στην Ελλάδα στις 31 Ιουλίου 2020 στο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, COURAGE WORLD TOUR.

Η συναυλία θα γίνει στο ΟΑΚΑ (ημέρα Παρασκευή) ενώ να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς.

Να πούμε ότι η Σελίν Ντιόν έχει χάσει πολύ κοντινούς της ανθρώπους από την επάρατη νόσο ενώ για να μην κοιτάμε και τόσο μακρυά πρόσφατα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συγκλόνισε με την ανάρτηση που έκανε για ένα κοντινό της πρόσωπο. Δείτε το συγκινητικό της μήνυμα.

Λίγα λόγια για την Σελίν Ντιόν - Οι μεγάλες της επιτυχίες

Η Σελίν Ντιόν (Céline Marie Claudette Dion, 30 Μαρτίου 1968) είναι Καναδή τραγουδίστρια και (περιστασιακή) στιχουργός της γαλλόφωνης και αγγλόφωνης ποπ. Έχει, επίσης, συμμετάσχει ως ηθοποιός σε κινηματογραφικές ταινίες και είναι μία από τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 200.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Έχει ηχογραφήσει διεθνείς επιτυχίες, μεταξύ των οποίων είναι: "My heart will go on", "The Power of Love", "It's All Coming Back to Me Now", "Because You Loved Me", "Think Twice", "I'm Your Angel". Τα άλμπουμ της "Falling into You" (1996) και "Let's Talk About Love" (1997) είναι από τα πιο εμπορικά όλων των εποχών, ενώ το "D' eux" (1995) αποτελεί το πιο εμπορικό άλμπουμ της γαλλόφωνης μουσικής.

Η Σελίν ξεκίνησε να τραγουδά στο μπαρ των γονιών της όταν ήταν 5 χρονών κι έτσι έγινε διάσημη στην πόλη. Όταν έφτασε τα 12, η μητέρα της επικοινώνησε με τον 38 χρονών τότε Ρενέ Αντζέλιλ (μελλοντικό σύζυγο της Σελίν), τον πιο γνωστό μάνατζερ στο Κεμπέκ, ο οποίος υποθήκευσε το σπίτι του για να στηρίξει την καριέρα της Σελίν.

Το 1981 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο La voix du bon Dieu και το single Ce n'était qu'un rêve, το οποίο έγραψε η μητέρα της. Κέρδισε το α΄ βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Τραγουδιού της εταιρείας Γιαμάχα (Yamaha) με το τραγούδι Tellement j'ai d'amour pour toi στο Τόκυο το 1982. Το 1988 κέρδισε το α΄ βραβείο στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Ne partez pas sans moi, το οποίο ερμήνευσε εκπροσωπώντας την Ελβετία.

Το πρώτο της άλμπουμ στα αγγλικά με τον τίτλο Unison κυκλοφόρησε το 1990. Δύο χρόνια αργότερα, ερμήνευσε το τραγούδι Beauty and the Beast για την χολιγουντιανή ταινία Η ωραία και το τέρας, με τον Πίμπο Μπράισον (Peabo Bryson), το οποίο τιμήθηκε με Όσκαρ καθώς και βραβείο Γκράμι για καλύτερο ντουέτο του 1992. Έκτοτε η σταδιοδρομία της άρχισε να ανεβαίνει κατακόρυφα και η ίδια μετοίκησε στις ΗΠΑ