Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για φίλο της που πάσχει από καρκίνο

Είναι κολλητοί...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για φίλο της που πάσχει από καρκίνο

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για κολλητό της φίλο που περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς πριν λίγο καιρό έμαθε πως πάσχει από καρκίνο και βρίσκεται στο 4ο στάδιο. Το μοντέλο βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και τον στηρίζει.

Την είδηση έκανε γνωστή χθες με μερικές από τις πιο όμορφες κοινές τους φωτογραφίες, θέλοντας να περάσει ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Ότι η ζωή είναι μικρή, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όποια πικρία και να επιλέξουμε την αγάπη.

Τις φωτογραφίες τους μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκίνησε με τα λόγια της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον John Ligas είναι φίλοι εδώ και πέντε χρόνια και είναι πολύ δεμένοι.

Στο τέλος των αναρτήσεων της το μοντέλο έβαλε λινκ στο οποίο μπορείς να κάνεις και εσύ καλύτερη τη ζωή του φίλου της με το να δωρίσεις όσα χρήματα μπορείς. Αν θέλεις και εσύ να τον βοηθήσεις μπορείς να το κάνεις εδώ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

καρκίνο

Συγκινητική ανάρτηση

Instagram

Μοντέλο φωτογραφίες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου καρκίνος

4ο στάδιο καρκίνου

Στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο Snik με τον οποίο γιόρτασαν τον πρώτο Άγιο Βαλεντίνο.

Πριν γίνει γνωστή η είδηση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το GNTM

Πριν λίγους μήνες «έσκασε» η είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του συντρόφου της, Snik. Λίγες ημέρες αργότερα μάλιστα, «έσκασε» και η είδηση που την θέλει να αποχωρεί από το GNTM. Ποια ήταν η απάντηση της;

Το μοντέλο που τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, επέστρεψε στην Ελλάδα και η κάμερα την «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο κατά την αποβίβαση της από το αεροπλάνο. Ο δημοσιογράφος του «Ευτυχείτε» δεν δίστασε να την ρωτήσει για το ριάλιτι μόδας.

Να σημειώσουμε πως δεν τη ρώτησαν κάτι για την εγκυμοσύνη της, αφού και η Έλενα Χριστοπούλου έχει διαψεύσει τις φήμες, αλλά και η ίδια σύμφωνα με το Happy Day είναι εκνευρισμένη από τα δημοσιεύματα.

«Δεν έχω δει τίποτα, έλειπα», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις φήμες που τη θέλουν να μην συνεχίζει στον επόμενο κύκλο του GNTM. Μάλιστα, απάντησε και στην είδηση πως η αντικαταστάτρια της πρόκειται να είναι η Δούκισσα Νομικού. «Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό», είπε.