MasterChef: Χαμός με τον Σταύρο - Οι εκφράσεις του τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

Τι συνέβη στο πλατό;

MasterChef: Χαμός με τον Σταύρο - Οι εκφράσεις του τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

Χαμός προκλήθηκε με τον Σταύρο στο MasterChef! Οι εκφράσεις του τους άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους στο πλατό! Τι ήταν αυτό που δεν περίμενε κανείς και όμως έγινε;

Η μπλε ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε και ο πανηγυρισμός του Σταύρου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους συμπαίκτες του, μιας και ο ίδιος ήταν αρκετά "θορυβώδης".

Ο Ηλίας ανέφερε, “Θα μπορούσαν nα είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League”, ενώ ο Γιώργος πρόσθεσε πως “θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδραση τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν”.

“Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω,προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος” είπε η Μαριάννα από την πράσινη ομάδα και πρόσθεσε, “Έσπασε την καρέκλα αυτός ο βλάκας ο Κύπριος! Την πέταξε κάτω, ρε φίλε!”.

Παρά τα σημερινά ευτράπελα, "αστεία" και απρόβλεπτα γεγονότα συνέβησαν και στο προηγούμενο επεισόδιο. Εσείς είδατε το ακραίο περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που έκανε ο Κοντιζάς;

Πριν τον χαμό με τον Σταύρο στο MasterChef, η Κατερίνα έγινε "έξαλλη" - "Εκνευρίζομαι μαζί τους"

"Εκνευρίζομαι μαζί τους"! "Έξαλλη" έγινε η Κατερίνα με τους συμπαίκτες της στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef! Η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει την δυσαρέσκειά της και τα είπε όλα on camera.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, τα πνεύματα "άναψαν", με την Κατερίνα να δείχνει φανερά την ενόχλησή της με την κόκκινη ομάδα.

Χαρακτηριστικά είπε, “Βλέποντας τους να γελάνε, γελάω και γω! Και εκνευρίζομαι. Εμένα με ενοχλούν αυτοί οι άνθρωποι! Με ενοχλεί η έπαρση πάρα πολύ, με ενοχλεί όλο αυτό το παιδικό, με ενοχλεί όταν κάποιος νομίζει ότι είναι σούπερ ουαου! Με ενοχλεί”!

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο. Δείτε και πόση διαφορά είχε στα νούμερα τηλεθέασης το MasterChef σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες. Πόλεμος στην prime time!