Η Μαρία από το GNTM προκαλεί «σεισμό» με δερμάτινο κορμάκι - Αντέχετε να την δείτε;

Άλλος άνθρωπος στην πιο εκρηκτική της φωτογράφιση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μαρία από το GNTM προκαλεί «σεισμό» με δερμάτινο κορμάκι - Αντέχετε να την δείτε;

Αντέχετε να δείτε την Μαρία Μιχαλοπούλου που γνωρίσαμε από την συμμετοχή της στο GNTM; Μετά το τέλος του παιχνιδιού το μοντέλο προκαλεί «σεισμός» με τις εμφανίσεις στις φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί. Στην πρόσφατη με το μαύρο κορμάκι που φόρεσε μοιράζει «εγκεφαλικά».

Ήταν από τις παίκτριες μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του STAR που είχε τραβήξει πολλά βλέμματα. Τόσο με την ομορφιά της, όσο και με το χαρακτήρα της. Κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα, ωστόσο, αποχώρησε πριν φτάσει στην πηγή και πιει νερό.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, μέσα στο παιχνίδι άλλαξε αρκετά. Έχει γίνει πιο "θηλυκό" και οι φωτογραφίσεις της έχουν γίνει το ατού της. Αν κάνεις scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα πάθεις πλάκα με τις φωτογραφίες της.

Στην πρόσφατη ανάρτηση της, την είδαμε να ποζάρει για τις ανάγκες φωτογράφισης, με μαύρο δερμάτινο κολλητό κορμάκι. Τα likes όπως ήταν επόμενο έπεσαν βροχή.

Μαρία Μιχαλοπούλου GNTM

GNTM παίκτρια

Όσον αφορά το νέο κύκλο του GNTM που θα προβληθεί στις οθόνες μας, η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα βρίσκεται στο παιχνίδι σαν coach των διαγωνιζόμενων. Θα πάθετε πλάκα με την αντικαταστάτρια της.

Η audition της Μαρίας στο GNTM

Η Μαρία εργάζεται σε λαϊκές αγορές, καθώς ο πατέρας της είναι παραγωγός μήλων. Η 19χρονη με ύψος 1,76 μ. και κορμί «φέτες» είχε θυμίσει στη Βίκυ Καγιά, τη Σοφία Χρυσοχοΐδου. Η νεαρή τους είχε πει στην audition ότι είναι αγρότισσα, παραγωγός στη λαϊκή και θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Οι κριτές της είχαν σχολιάσει πως έχει κορμάρα, ωστόσο, διερωτήθηκαν τι θα συμβεί εάν χτυπήσει σε κάποια δοκιμασία λόγω των αιμαγγειωμάτων.

Ο Αγγελος Μπράτης μάλιστα, την είχε χαρακτηρίσει «ωμό και ακατέργαστο υλικό», δείχνοντας τον ενθουσιασμό του.

TAGS