Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε στον ύπνο της ηθοποιός

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε στον ύπνο της ηθοποιός

Στον ύπνος της κατά τη διάρκεια της νύχτας πέθανε ηθοποιός, που σάρωσε σε τηλεοπτικές σειρές τις δεκαετίες του ‘80 αλλά και του ‘90. Στον καλλιτεχνικό κόσμο επικρατεί θρήνος μετά την είδηση και στο πένθος έχουν βυθιστεί οικογένεια αλλά και φίλοι της.

Όπως αναφέρουν τα ξένα sites η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή από φυσικά αίτια, και δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας. Μάλιστα, πριν δύο εβδομάδες είχε δώσει το παρών σε εκδήλωση με συμπρωταγωνιστές της και έσφυζε από υγεία.

Ο λόγος για την Αμερικανίδα Ja’Net DuBois, ο οποία έφυγε από την ζωή μέσα στο σπίτι της και συγκεκριμένα στον ύπνο της. Θρήνος έχει «σκεπάσει» την οικογένεια της. Τα παιδιά της, Provat Gupta, Rani Gupta, Kesha Gupta-Fields, δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Η ηθοποιός είχε ακόμη έναν γιο τον Raj Kristo Gupta, ο οποίο πέθανε το 1987 από καρκίνο σε ηλικία 36 ετών.

Ηθοποιός πέθανε ύπνος

Από τη ζωή ωστόσο, έφυγε ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός. Ήταν επιτυχημένος στο χώρο και είχε χαρίσει τη φωνή του σε αγαπημένο κινούμενο σχέδιο.

Ακόμη μια ηθοποιός πέθανε πριν λίγες ημέρες και επικράτησε θρήνος

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως γνωστή ηθοποιός έφυγε από την ζωή. H ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε αγαπημένη σειρά, που έγραψε ιστορία. Ποια τα αίτια του θάνατου της αγαπημένης ηθοποιού που έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή;

Θλίψη προκαλεί στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος για ηθοποιό από αγαπημένη σειρά, η οποία έγραψε ιστορία, ενώ 15χρονη διάσημη ηθοποιός επίσης πέθανε πρόσφατα.

Ο λόγος γίνεται για την Κέλι Νακαχάρα, γνωστή από τον ρόλο της στην πολυβραβευμένη τηλεοπτική αντιπολεμική σειρά «M*A*S*H», που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών.

Η Νακαχάρα πέθανε στο σπίτι της στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, πλάι στους αγαπημένους της. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η αδελφή της, Ναλάνι Κόλμαν.Ωστόσο, θρήνος επικρατεί και με ακόμη μια μεγάλη απώλεια στο χώρο της υποκριτικής, με την είδηση πως εμβληματική ηθοποιός πέθανε πρόσφατα.

ηθοποιός θάνατος

Η Νακαχάρα έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά που αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ κατά την περίοδο 1972-1983 για τον ρόλο της ως νοσοκόμα Κέλι. Η σειρά πραγματευόταν την καθημερινότητα του προσωπικού ενός στρατιωτικού νοσοκομείου κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Κορέα.

Η Νακαχάρα γεννήθηκε στη Χαβάη το 1950. Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά.