My Style Rocks: Έριξε "βόμβα" η Φαίη Σκορδά - "Να πούμε την αλήθεια. Εγώ το ξέρω.."

Τι σχολίασε για την Κιάρα Μαρκέζη;

My Style Rocks: Έριξε

"Έδωσε" τις παίκτριες του My Style Rocks η Φαίη Σκορδά! Διαβάστε τι είπε για τις κοπέλες του παιχνιδιού και τους στιλίστες!

Η Κιάρα Μαρκέζη έχει βρεθεί στο "μάτι" των κριτών και των συμπαικτριών της που την κατηγορούν ότι έχει στιλίστα. Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο (20/2) του παιχνιδιού η Κιάρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν οι κριτές αμφισβήτησαν ξανά ότι έχει φτιάξει μόνη της το σύνολο που φορούσε.

Το εν λόγω στιγμιότυπο παίχτηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με την παρουσιάστρια της εκπομπής "Πρωινό" να ρίχνει μερικά καρφιά! Διαβάστε παρακάτω τι είπε.

“Να πούμε και την αλήθεια, τα άλλα τα κορίτσια σίγουρα έχουν στιλίστες. Αν δεν το γνωρίζει, να το μάθει. Εγώ το γνωρίζω, το ξέρω. Στέλιο μου εγώ το ξέρω από τους ίδιους τους στιλίστες, τους γνωρίζω. Δεν μπορείς να τα βάζεις μόνο με μία" ήταν τα λόγια της Φαίης Σκορδά η οποία σχολίασε ακόμα για το περιστατικό στο My Style Rocks ότι είναι κρίμα, καθώς η Κιάρα είναι μικρό παιδί.

Να πούμε ότι η Κιάρα δέχτηκε σκληρή κριτική στο χθεσινό επεισόδιο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Μάλιστα η ίδια μίλησε για το αν έχει στιλίστα. Διαβάστε όλα όσα είπε!

Είχε ξαναπετάξει "βόμβα" για το My Style Rocks η Φαίη Σκορδά - "Έχουν στυλίστα"

Μια απρόσμενη "βόμβα" μας ήρθε από το Πρωινό για το ριάλιτι μόδας που παρακολουθούμε καθημερινά μιας και είπαν χαρακτηριστικά, "Στο My Style Rocks έχουν στυλίστα από εκπομπή". Και όπως είπαν ξέρουν και ονόματα!

Χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά ήταν αυτή που έριξε την φωτιά και όταν ρωτήθηκε για αυτά τα ονόματα, σώπασε λέγοντας πως δεν θα εκθέσει κανέναν.

Συγκεκριμένα ανέφερε, “Το έχω ακούσει. Έχω ακούσει και ονόματα ενδυματολόγων που ασχολούνται με τα κορίτσια. Ξέρω ότι έχουν ενδυματολόγους. Δεν θέλω να πω το όνομα για να μην φέρω σε δύσκολη θέση τον ενδυματολόγο, γιατί είναι και σε εκπομπή.”

Μιας και μιλάμε για My Style Rocks, εσείς ακούσατε για την πρώην παίκτρια του σόου που ξεφτίλισε την Αλεξανδράκη και τι είπε για τις τσάντες της; Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό