Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: "Ξέσπασε" σε κλάματα η Κιάρα

Τι συνέβη;

My Style Rocks:
News 20.02.2020 20:07
Follow us on Google News

"Ξέσπασε" σε κλάματα η Κιάρα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, έπειτα από την εμφάνισή της! Τι συνέβη ακριβώς και για ποιο λόγο η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της;

Η κριτική που της ασκήθηκε ήταν πιο "σκληρή" από ότι περίμενε και όπως ανέφερε αυτή η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για την ίδια.

Η εμφάνισή της δημιούργησε πολλά σχόλια στο πλατό, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει χαρακτηριστικά πως η εμφάνισή της ήταν μεν καλή, αλλά όχι δικιά της. Τότε ήταν που και εκείνη τόνισε πως όντως την βοήθησε η μητέρα της με το look της, ενώ ανέφερε πως στην αρχή του σόου είχε εμπιστευτεί λάθος άτομα που προσπάθησαν να της "χαλάσουν" την εικόνα.

Από τότε όπως η ίδια είπε θέλησε να αλλάξει το look της, και για αυτό άρχισε να παίρνει συμβουλές τόσο από την μητέρα της, όσο και από τα σχόλια των κριτών στις άλλες κοπέλες. Αφού της ασκήθηκε η κριτική η ίδια τόνισε πως αυτή η περίοδος της ζωής της είναι αρκετά δύσκολη και τότε ξέσπασε σε κλάματα, μιας και της ήρθαν όλα μαζεμένα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και αναφερθήκαμε σε σχόλια του Κουδουνάρη, είχατε δει το τελευταίο του που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ωστόσο εσείς πριν τα κλάματα είδατε την μητέρα της Κιάρας Μαρκεζή που ξέσπασε; "Υπήρχε bullying δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων"

Η μητέρα της Κιάρας Μαρκεζή που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks, ξεσπά λέγοντας πως "υπήρχε bullying και δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων" ενώ αποκάλυψε και τις σημερινές σχέσεις με τον παππού της.

“Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της και πόσο μάλλον όταν η Κιάρα είναι παιδί ενός υπουργού, ο παππούς της υπουργός και είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύναμη στιγμή σου φέρονται άσχημα” είπε η Μαρία Μαρκέζη.Δείτε που είχαν βγει και για ψώνια

“Το παιδί μου δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων, όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή, λες και έφταιγε η Κιάρα. Μιλάω και για τα μικρά παιδιά που άκουγαν όσα έλεγαν οι γονείς, και υπήρχε bullying προς την Κιάρα μέχρι και στο δημόσιο σχολείο που πήγε” δήλωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

“Η Κιάρα πήγε μια χρονιά σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δεν υπήρχε πια η οικονομική δυνατότητα για να συνεχίσει. Γενικότερα, όμως, ήμασταν και είμαστε απλοί. Ότι μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε… Δεν μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή” πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Μαρκέζη.

“εγώ είχα πάει να δω τον Άκη Τσοχατζόπουλο στα δικαστήρια. Η Κιάρα που είχε πάει στη φυλακή, επειδή ήταν μικρή, μας ζήτησε η διευθύντρια να μην ξαναπάει” αποκάλυψε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό! Εμφανίστηκε στην σκηνή με τρύπιο παντελόνι!

My Style Rocks: "Βγήκαν" τα μαχαίρια! "Μου βγάζει κάτι πολύ φθηνό!"

Share