Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz μετά από 3 χρόνια - Έδειχναν ευτυχισμένοι αλλά τα «έσπασαν»

Μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz μετά από 3 χρόνια - Έδειχναν ευτυχισμένοι αλλά τα «έσπασαν»

Έναν ακόμη χωρισμό «βόμβα» είχαμε για ζευγάρι της showbiz που έσκασε προς έκπληξη για όλους. Μπορεί μέχρι πρόσφατα να έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι, αλλά τα «έσπασαν» χωρίς να το περιμένει κανείς. Μάλιστα, η ηθοποιός μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί.

Η ηθοποιός είναι πρωταγωνίστρια αγαπημένης σειράς που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία μέχρι και σήμερα στο Netflix. Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και τρία χρόνια και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, ειδικά στην τελευταία τους ανάρτηση στα social media.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του Riverdale τη Madelaine Petsch (Cheryl Blossom), την κοκκινομάλλα ηθοποιό που είχε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια με τον Travis Mills. Μπορεί και οι δυο να ήταν χαμηλών τόνων, θέλοντας να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το τέλος στη σχέση τους έγινε γνωστό.

Τα αίτια του χωρισμού τους ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά. Ωστόσο, δεν θα αργήσουν να «σκάσουν» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ζευγάρι showbiz χώρισε

Πριν από λίγες ημέρες, ακόμη ένα ζευγάρι χώρισε και η ηθοποιός «άδειασε» κανονικά τον κορυφαίο επίσης ηθοποιό σύντροφο της. Είπε πως τον χώρισε επειδή είναι ηλικιωμένος και είναι δύσκολο να είναι μαζί.

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz - Τα «έσπασαν» 12 μέρες μετά το γάμο

Σαν "βόμβα" έσκασε ο χωρισμός αυτός στην διεθνή showbiz! Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, τα "έσπασαν" μόλις 12 μέρες μετά το γάμο τους, ο οποίος έγινε σε μία μυστική τελετή!

Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της ηθοποιού, και όπως η ίδια αποκάλυψε έφτασε άδοξα στο τέλος του, μιας και ήθελε να περάσει λίγο χρόνο χωριστά από τον σύζυγό της.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ένα αιφνίδιο διαζύγιο σόκαρε και την ελληνική showbiz!

Ο λόγος για την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον και τον παραγωγό Τζον Πίτερς, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκαν ωστόσο τα "έσπασαν" γρήγορα!

Η ίδια ανακοίνωσε την είδηση του χωρισμού τους μόλις χθες!

Πάμελα Άντερσον χωρισμός