Κώστας Βουτσάς: Έκτακτο νέο ανακοινωθέν για την υγεία του

Κρίσιμη η κατάσταση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Έκτακτο νέο ανακοινωθέν για την υγεία του

Για 15η ημέρα νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός συνεχίζει να δίνει μάχη με την υγεία του, με την οικογένεια του να μην φεύγει λεπτό από το πλευρό του. Πριν λίγο «έσκασε» νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού και οι δυο κόρες του προσεύχονται καθημερινά για να γίνει καλά. Οι θαυμαστές του αγωνιούν για τον ηθοποιό και όπως όλοι, θέλουμε να γυρίσει σπίτι στην οικογένεια του.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη. ​​​​​​

Ο Διοικητής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος τον έχει σαν πατέρα του με τις δηλώσεις που έκανε συγκίνησε.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μουρατίδη για την υγεία του Κώστα Βουτσά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του αγαπημένου Κώστα Βουτσά, καθώς ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο. Ο Νίκος Μουρατίδης μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε νέες εξελίξεις για την κατάστασή του, και δεν δίστασε να τις μοιραστεί μέσα από τα social media του.

Ο ίδιος αποκάλυψε σε προσωπική του ανάρτηση στο facebook πως ο ηθοποιός είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του, σύμφωνα με τα όσα του είπε η Σάντρα Βουτσά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Μίλησα πριν λίγο με την Σάντρα – την κόρη του. Αργά αλλά σταθερά ο αγαπημένος μας πάει καλύτερα… Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι… Συνεχίζουμε τις θετικές σκέψεις γιατί ο Κώστας Βουτσάς είναι ο δικός μας άνθρωπος…». Υπενθυμίζεται ότι ο 88χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ.