Ελένη: Η παρουσιάστρια έδειξε προσωπικά της μηνύματα στον αέρα

Τι της έστειλαν και ήθελε να το δείξει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Η παρουσιάστρια έδειξε προσωπικά της μηνύματα στον αέρα

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην κάνει συχνά προσωπικές της αποκαλύψεις στην εκπομπή, όταν όμως συμβαίνει μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Η παρουσιάστρια, έδειξε στους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής, προσωπικά της μηνύματα.

Η Ελένη, «πάγωσε» με ένα μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της και θέλησε να το αποκαλύψει. Τι συνέβη όμως και η παρουσιάστρια προέβη σε αυτή την κίνηση;

«Δεν βλέπω καλά, χάλασε και το I pad μου ρε γ@μ@τ@! Ωχ τι είπα Παναγία μου», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του ALPHA και στη συνέχεια φόρεσε τα γυαλιά της προκειμένου να δείξει το μήνυμα που δέχτηκε.

«Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί φωτογραφίζω διάφορα μέσα στο internet, μέσα σ’ αυτά έχω και τους λογαριασμούς μου, αλλά θέλω να σας βρω κάτι που μου έστειλαν χθες σε μήνυμα… πόσα έχω φωτογραφίσει Θεέ μου. Μισό λεπτό, να δείτε!», είπε η Ελένη.

Ελένη ALPHA

Λίγες ώρες πριν η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα απρόσμενο γεγονός στην εκπομπή της. Αυτό δεν της έχει ξανασυμβεί.

Η Ελένη Μενεγάκη πριν δείξει αυτά τα μηνύματα στον αέρα δέχτηκε κάποια στο Instagram που την ανησύχησαν

Τι συνέβη με την Ελένη Μενεγάκη και τι την προβλημάτισε on air; Το Instagram και τα μηνύματα "φωτιά" την ανησύχησαν και για αυτό αποφάσισε να μοιραστεί το συμβάν με το κοινό της!

Όπως είπε στην εκπομπή, την ώρα που πήγαιναν να κοιμηθούν τα παιδιά της, είδε να γίνεται ένας χαμός στο instagram από μηνύματα!

Τα σχόλια ωστόσο, δεν την άφησαν να κοιμηθεί με την ησυχία της, και για αυτό είπε χαρακτηριστικά, «Το βράδυ μου ήταν καλό μέχρι ένα σημείο μετά όμως χάλασε! Κοιμούνται τα παιδιά, βγαίνω από το δωμάτιό τους και βρίσκω στο instagram μου δεκάδες μηνύματα και μου έστειλαν γιατί ξέρουν τον καημό που έχω…».

Εσείς την είδατε πρόσφατα που περπατούσε στο δρόμο και της "όρμησαν" πάνω από 10 άτομα;

Και αυτό γιατί, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έμαθε την είδηση ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα!