Καφέ της Χαράς: Δεν θα πιστέψετε ποιο πρόσωπο του Ant1 έχει αυτό το σπίτι

Άνοιξε και μοιράστηκε τον προσωπικό της χώρο

Καφέ της Χαράς: Δεν θα πιστέψετε ποιο πρόσωπο του Ant1 έχει αυτό το σπίτι

Δεν θα πιστέψετε ποιο πρόσωπο του Ant1 έχει αυτό το σπίτι και το είχαμε δει και στο Καφέ της Χαράς! Η ίδια μοιράστηκε τον προσωπικό της χώρο και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Άννα Χατζησοφιά που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στο Μαρούσι και την κάμερα του Πρωινού. Η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων τόσο ότι αγόρασε το σπίτι μετά την σειρά, όσο και νέα μυστικά για το τι μας περιμένει στην συνέχεια.

Η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε, “Το ποιοι ηθοποιοί θα μπουν ή όχι στη σειρά, έχει να κάνει με το πώς εξυπηρετείται η ιστορία. Ένα μόνο πρόσωπο μπορώ να πω που περιμένουν όλοι, η “Αγλαΐα” η δασκάλα, Σοφία Μουτίδου. Σεναριακά είμαστε στη φετινή σεζόν προς το τέλος της. Κάποια πράγματα που σκεφτόμασταν θα μπουν στην επόμενη σεζόν.

Σε αυτό το σπίτι στο Μαρούσι ήρθα όταν τελειώσαμε το Καφέ της Χαράς, το αγόρασα την τελευταία χρονιά. Εννοείται ότι ακόμα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Άλλα ήταν όταν το αγοράζαμε τότε και άλλα μας ήρθαν 2-3 χρόνια μετά.

Οι σεναριογράφοι, ο σκηνοθέτης, οι πνευματικοί δημιουργοί παίρνουμε συμπαθητικά χρήματα από τις επαναλήψεις των σειρών. Η Ρένια Λουιζίδου επιστρέφει από τη φετινή σεζόν και μπαίνει δυνατά”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο. Παρόλα αυτά εσείς ξέρετε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο;

Καφέ της Χαράς: Το σπίτι του Πόπωτα έχει καφέ έπιπλο! Είναι γεμάτο από γαλάζια διακοσμητικά!

Το σπίτι του Πόπωτα στα νέα επεισόδια της σειράς Καφέ της Χαράς έχει σε ένα σημείο του καφέ έπιπλο και είναι γεμάτο γαλάζια διακοσμητικά.

Σε λίγες ημέρες θα δούμε στις οθόνες μας το πρώτο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός.

Στα social media ι πρωταγωνιστές έχουν κάνει μερικά spoiler, αλλά και το trailer μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε.

Η Τζόυς Ευείδη που υποδύεται την Σταυρούλα, δημοσίευσε στο Instagram της το πατρικό της σπίτι, στο οποίο μένει ο Περίανδρος Πόπωτας. Συγκεκριμένα μια φωτογραφία από ένα εντυπωσιακό έπιπλο.

Το σπίτι της Χάιδως και του Πολυμενέα το έχετε δει; Το είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες.