Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Βγήκαν τα μαχαίρια - Η Τόνια και η Νέλλυ εκτός εαυτού

Τι συνέβη;

My Style Rocks: Βγήκαν τα μαχαίρια - Η Τόνια και η Νέλλυ εκτός εαυτού
News 21.02.2020 18:38

Χαμός επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks, καθώς βγήκαν τα μαχαίρια! Η Τόνια και η Νέλλυ βγήκαν εκτός εαυτού με τις δυο τους να κάνουν συζήτηση περί εκδίκησης μπροστά σε όλους!

Από την αρχή του επεισοδίου και την εμφάνιση της Τόνιας Κούμπα, οι εντάσεις ανάμεσά τους είχαν αυξηθεί, ωστόσο όταν έπεσε στην συζήτηση ένα τσαντάκι και η τελική κριτική για το look της παίκτριας, τα νεύρα "χτύπησαν" κόκκινο.

«Από εδώ και πέρα αν η Τόνια δεν αλλάξει τη στρατηγική της, δεν θα την αλλάξω κι εγώ», είπε η Νέλλυ με την Τόνια να λέει, «Με απειλείς; Δηλαδή για να πάρω αντικειμενικό βαθμό πρέπει να σε κολακεύσω;»

Ενώ αρκετά ήταν και τα σχόλια περί εκδίκησης από την μεριά της Νέλλυ, που υποστήριξε πως η Τόνια την έχει βάλει στο μάτι και για αυτό δεν της δίνει καλό βαθμό. Μιας και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς είδατε που η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε την δικιά της νικήτρια; Τι είπε σύμφωνα με τα όσα έχει δει εκεί μέσα;

Πριν βγουν τα μαχαίρια ωστόσο στο σημερινό My Style Rocks η Κιάρα χτες "ξέσπασε" σε κλάματα

"Ξέσπασε" σε κλάματα η Κιάρα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, έπειτα από την εμφάνισή της! Τι συνέβη ακριβώς και για ποιο λόγο η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της;

Η κριτική που της ασκήθηκε ήταν πιο "σκληρή" από ότι περίμενε και όπως ανέφερε αυτή η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για την ίδια.

Η εμφάνισή της δημιούργησε πολλά σχόλια στο πλατό, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει χαρακτηριστικά πως η εμφάνισή της ήταν μεν καλή, αλλά όχι δικιά της. Τότε ήταν που και εκείνη τόνισε πως όντως την βοήθησε η μητέρα της με το look της, ενώ ανέφερε πως στην αρχή του σόου είχε εμπιστευτεί λάθος άτομα που προσπάθησαν να της "χαλάσουν" την εικόνα.

Από τότε όπως η ίδια είπε θέλησε να αλλάξει το look της, και για αυτό άρχισε να παίρνει συμβουλές τόσο από την μητέρα της, όσο και από τα σχόλια των κριτών στις άλλες κοπέλες. Αφού της ασκήθηκε η κριτική η ίδια τόνισε πως αυτή η περίοδος της ζωής της είναι αρκετά δύσκολη και τότε ξέσπασε σε κλάματα, μιας και της ήρθαν όλα μαζεμένα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και αναφερθήκαμε σε σχόλια του Κουδουνάρη, είχατε δει το τελευταίο του που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό! Εμφανίστηκε στην σκηνή με τρύπιο παντελόνι!

My Style Rocks: "Βγήκαν" τα μαχαίρια! "Μου βγάζει κάτι πολύ φθηνό!"

Share