Πένθος για ηθοποιό από την Λάμψη - Πέθανε ο σύζυγός της

Δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος για ηθοποιό από την Λάμψη - Πέθανε ο σύζυγός της

Πένθος βρήκε την ηθοποιό από την Λάμψη, που είχε γίνει γνωστή από τον Ant1, καθώς πέθανε ο σύζυγός της! Η ίδια περνάει πολύ δύσκολες ώρες ενώ παραμένει σοκαρισμένη με την δυσάρεστη είδηση.

Ο λόγος για την Τζένη Ρουσσέα, που μέσα στις τελευταίες ώρες έχασε τον αγαπημένο της πρώην σύζυγο Σωτήρη Σοφιανόπουλο. Η ίδια μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Λάμψη ηθοποιός σύζυγος πέθανε

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος ήταν ο διάσημος ΕΙΠΩΡΧ των αγώνων αυτοκινήτου, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Σπήλιο, είχαν την μεγάλη φαρμακοβιομηχανία ΧΡΩΠΕΙ, που μεταξύ άλλων έβγαζε το μοναδικό παυσίπονο ΑΛΓΚΟΝ. Επίσης, ήταν εφευρέτης, πολιτικός, ο πρώτος που αποπειράθηκε να βγάλει πετρέλαιο στη Ζάκυνθο. Ο Σωτήρης, ο Σπήλιος και ο αδερφός τους ο Γιάννης που χάσανε το 1969, όταν έπεσε με το αεροπλάνο του, είχαν δημιουργήσει στον χώρο της ΧΡΩΠΕΙ της οδού Πειραιώς, ένα σωστό ερευνητικό κέντρο. Εκτός από το ΑΛΓΚΟΝ, για το οποίο “λύσσαξαν” οι Γερμανοί να το εξαφανίσουν, είχαν καταφέρει να παράγουν πετρέλαιο κίνησης χωρίς τις διαδικασίες των διυλιστηρίων, είχαν κατασκευάσει ελαφρά όπλα, μέχρι και… βαλλιστικούς πυραύλους που δεν ανίχνευαν τα ραντάρ. Όμως τίποτε από τα οπλικά δεν έγινε δεκτό από την ελληνική κυβέρνηση… Αν και χημικός ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος, είχε φοβερές οικονομικές γνώσεις και είχε ιδρύσει το κόμμα του “Ελληνισμού”. Ήταν ο πρώτος που μίλησε για τα “πανωτόκια” των τραπεζών, μία ληστρική τακτική, που μαζί με τις καταγγελίες για την καταλήστευση του ορυκτού μας πλούτου από τις ξένες εταιρίες, ήταν δύο από τα στοιχεία που τον έστειλαν στην αφάνεια…”

Ποια είναι η ηθοποιός από την Λάμψη που πέθανε ο σύζυγός της

Γεννήθηκε στην Ζάκυνθο στις 25 Οκτωβρίου 1932. Φοίτησε στη σχολή Εθνικού Θεάτρου, ενώ το 1970 η Τζένη Ρουσσέα παντρεύτηκε τον φαρμακοβιομήχανο Σωτήρη Σοφιανόπουλο και την ίδια χρονιά απέκτησε την κόρη της Έλλη. Από το 1975 αναλαμβάνει την επιχείρηση του θεάτρου «Κώστα Μουσούρη».

Όσο για τον χώρο της τηλεόρασης, εμείς την έχουμε δει σε:

1971-1974 ΥΕΝΕΔ "Άγνωστος πόλεμος" του Νίκου Φώσκολου.
1976-1977 ΥΕΝΕΔ "Αθάνατες ιστορίες αγάπης"του Γρηγόρη Γρηγορίου.
1981-1982 ΕΡΤ "Το φως του Αυγερινού" του Ερρίκου Ανδρέου.
1988 ΕΤ2 "Κλειστοί δρόμοι" του Γιώργου Μιχαηλίδη.
1989 ΕΤ2 "Έκτη εντολή" των Θάνου Λειβαδίτη-Κώστα Λυχναρά.
1992 ΕΤ1 "Πωλείται αγάπη" των Μανώλη Κορρέ-Σταμάτη Χονδρογιάννη.
1994 ΣΚΑΙ "Κάποιος να την φυλάει" του Κώστα Αυγέρη.
2000 ΑΝΤΕΝΝΑ "Λάμψη" του Νίκου Φώσκολου.
2003 MEGA "Με θέα στο πέλαγος" του Γιάννη Βασιλειάδη.
2005 MEGA "Αταίριαστοι" της Ζένιας Χρυσανίδου.

Μιας και μιλάμε για την Λάμψη ωστόσο, εσείς γνωρίζετε ποια είναι η πραγματική σχέση της Βίρνας και του Γιάγκου Δράκου 14 χρόνια μετά το τέλος;

TAGS