Best Friend's Fear: Δεν σταματούσε τα ουρλιαχτά η Τζένη Μελιτά - "Κλάματα" στο πλατό

Η φάρσα που την "έριξε κάτω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Best Friend's Fear: Δεν σταματούσε τα ουρλιαχτά η Τζένη Μελιτά -

Δεν σταματούσε τα ουρλιαχτά η Τζένη Μελιτά στο χθεσινό επεισόδιο του Best Friend's Fear! Τόσο οι παραγωγοί όσο και τα άτομα μπροστά στις κάμερες ξέσπασαν σε "κλάματα"! Τους έκανε όλους να "λιώσουν" στο πλατό!

Η Τζένη μαζί με τον φίλο της τον Πέτρο έφτασαν σε ένα σπίτι ενός επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί τους. Ο επιχειρηματίας ζει μαζί με την κόρη του, ένα ξανθό, χαριτωμένο κοριτσάκι που συμπεριφέρεται παράξενα.

Κάποια στιγμή η Τζένη Μελιτά αναγκάστηκε να μείνει μόνη με την κόρη του ιδιοκτήτη μέχρι που άρχισαν να συμβαίνουν τα πιο περίεργα πράγματα με εκείνη να καταλήγει σε ουρλιαχτά και τον Σάββα Πούμπουρα σε "δάκρυα".

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Στα όσα επεισόδια έχουν παιχτεί στην τηλεόραση μέχρι σήμερα, μόνο ένα θύμα του κατάφερε να τον... ανακαλύψει. Δεν «μάσησε» και του χάλασε την φάρσα.

Στο Best Friend's Fear εκτός από την Τζένη Μελιτά, η Νάνσυ Παραδεισανού ήταν ένα ακόμη θύμα του Πούμπουρα και ξέσπασε σε κλάματα

Χαμός έγινε στο χθεσινό Best Friend's Fear καθώς η Νάνσυ Παραδεισανού κατά την διάρκεια της φάρσας ξέσπασε σε κλάματα και χαστούκισε τον Πούμπουρα! Τι συνέβη όμως και η γνωστή δημοσιογράφος ξέσπασε στον παρουσιαστή;

Η Νάνσυ μαζί με την Άννα Ζηρδέλη πήγαν σε ένα ινστιτούτο για δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης και συγκεκριμένα το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας, το οποίο είναι το κύριο συστατικό όμως δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, που έβγαλε εξανθήματα σε όλο της το σώμα.

Η δημοσιογράφος έφτασε στα όρια της και εκνευρίστηκε με τον γιατρό λέγοντας του «Θα σκάσεις;», με εκείνον να απαντά «θα σκάσω κι εγώ, σκάστε κι εσείς» και εκείνη απάντησε ξανά «Ρε άντε γαμ… ρε μαλ… που θα μου πεις εμένα να σκάσω».

Εκεί μπήκε ο Σάββας Πούμπουρας στο δωμάτιο με την Νάνσυ Παραδεισανού να τον χαστουκίζει και να πέφτει πάνω του κλαίγοντας.

Θυμηθείτε επίσης την επική φάρσα, που προκάλεσε "ταραχή" στην Βίκυ Σταυροπούλου τις προηγούμενες εβδομάδες!