Ολυμπία Χοψονίδου: Έκανε την έκπληξη - Η φωτογραφία με το μωράκι της που συγκίνησε

"Έριξε" το Instagram!

Ολυμπία Χοψονίδου: Έκανε την έκπληξη - Η φωτογραφία με το μωράκι της που συγκίνησε

Και όμως η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε την έκπληξη! Ανέβασε φωτογραφία με το μωράκι της που συγκίνησε τους πάντες και "έριξε" το Instagram. Η ίδια και ο αγαπημένος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβουν.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι λάτρης των social media και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Και εγώ αγκαλιά με την πεταλουδίτσα μου». Μιας και μιλάμε για την οικογένεια ωστόσο εσείς είδατε τις πρώτες φωτογραφίες του Σπανούλη μετά το χειρουργείο; Πως είναι η υγεία του;

Ολυμπία Χοψονίδου μωράκι

Πριν από την φωτογραφία έκπληξη η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε και τρυφερή εικόνα με τον Βασίλη Σπανούλη και την νεογέννητη κόρη τους για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Λιώσαμε με την νέα φωτογραφία που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου από τον Βασίλη Σπανούλη και την νεογέννητη κόρη τους για τον Άγιο Βαλεντίνο. Η τρυφερή ανάρτηση που κρατάει το μωρό τους στα χέρια του και φαίνεται πως κοιμάται.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι λάτρης των social media και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της και τη νεογέννητη κόρη τους.

Έτσι λοιπόν, η Ολυμπία Χοψονίδου φωτογράφησε τον Βασίλη Σπανούλη με την μικρή τους και ευχήθηκε για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Χοψονίδου Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου: Στο σπίτι με το μωρό του Σπανούλη στην αγκαλιά - Η φωτογραφία με μαύρα μάτια

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της διανύει η Ολυμπία Χοψονίδου μετά την 6η γέννα της. Δεν σταματάει τις αγκαλιές με το νεογέννητο μωράκι της στο σπίτι. Βέβαια, είναι και κουρασμένη για αυτό και στην φωτογραφία της είναι με... μαύρα μάτια.

Το μοντέλο μεγάλωσε την οικογένεια της κατά ένα μέλος και με το σύζυγο της, Βασίλη Σπανούλη έχουν πλέον ένα ακόμη πιο επιβαρυμένο καθημερινό πρόγραμμα. Αφού δεν έχουν να φροντίσουν πέντε παιδιά, αλλά εδώ και λίγες εβδομάδες, έξι.

Η Ολυμπία Χοψονίδου το τελευταίο διάστημα απέχει από τα social media και συγκεκριμένα από το Instagram αφού δεν προλαβαίνει, ειδικά τώρα που έχει το νεογέννητο στο σπίτι. Ωστόσο, πριν λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία με το μωράκι της.

Το μοντέλο πόζαρε στο φακό του κινητού της, και όπως έγραψε το μάτι της είναι μαύρο ακόμη και χωρίς το φίλτρο που έβαλε.

Ολυμπία Χοψονίδου μωρό σπίτι