Ολυμπια Χοψονίδου: Με αυτή την φωτογραφία «έλιωσε» μέχρι και το Σπανούλης! Ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το νεογέννητο αγκαλιά!

Είναι πολύ τρυφερή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολυμπια Χοψονίδου: Με αυτή την φωτογραφία «έλιωσε» μέχρι και το Σπανούλης! Ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το νεογέννητο αγκαλιά!

Με αυτή την φωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου μέχρι και ο Βασίλης Σπανούλης «έλιωσε», αφού είναι πολύ τρυφερή. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το νεογέννητο στην αγκαλιά της.

Για 6η φορά μανούλα έγινε το μοντέλο και κάπως έτσι ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία. Ο ερχομός της τρίτης κόρης της, την γέμισε ευτυχία.

Πριν από λίγους μήνες η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε στο Instagram πως είναι έγκυος και η οικογένεια της θα μεγαλώσει κατά ένα ακόμη μέλος. Οι μήνες πέρασαν και μόλις χθες «έσκασε» η είδηση πως ήρθε στον κόσμο η κορούλα της.

Μετά την γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Σπανούλης, με την σειρά της η ευτυχισμένη μαμά μοιράστηκε την πιο τρυφερή από το δωμάτιο του μαιευτηρίου ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το μωράκι της και μας έκανε να «λιώσουμε».

Ολυμπια Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης νεογέννητο

Ολυμπία Χοψονίδου: Το πρώτο βίντεο μετά την γέννα! «Έπεσαν» όλα τα παιδιά πάνω στην νεογέννητη κορούλα της!

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε το πρώτο βίντεο μετά την γέννα. Όλα τα παιδιά της οικογένειας Σπανούλη έπεσαν πάνω στην νεογέννητη κορούλα της!

Η όμορφη μανούλα έφερε το πρωί της Δευτέρας στον κόσμο το 6ο της παιδάκι με τον Βασίλη Σπανούλη. Η οικογένεια του αρχηγού του Ολυμπιακού πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το νέο μέλος ήρθε να τους ξετρελάνει όλους.

Όλη η οικογένεια βρέθηκε στο μαιευτήριο και τα υπόλοιπα 5 παιδιά πήγαν να δουν την μαμά τους, ενώ «έπεσαν» πάνω στην νεογέννητη.

Η χαρά τους δεν κρύβεται και από ότι φαίνεται ανυπομονούσαν να γνωρίσουν την μικρή τους αδερφούλα.

Δείτε μια φωτογραφία ντοκουμέντο απ' όταν είχε πάρει εξιτήριο! Ήταν μια καλλονή!

Ολυμπία Χοψονίδου: Μόλις γέννησε! Η πρώτη φωτογραφία από τον Βασίλη Σπανούλη!

Μόλις γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου και την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Σπανούλης με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας πιο ευτυχισμένος από ποτέ ανακοίνωσε πως το 6ο παιδί τους μόλις ήρθε στον κόσμο με μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο Βασίλης Σπανούλης κρατάει στα χέρια του το νεογέννητο παιδί του και «ρίχνει» το Instagram με αυτήν την εικόνα! Η Ολυμπία Χοψονίδου απουσιάζει από την συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς απ' ότι φαίνεται παραμένει στο δωμάτιο για να ξεκουραστεί μετά από την γέννα.

Η Οικογένεια Σπανούλη μόλις μεγάλωσε κατά ένα μέλος και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: