Συγκλόνισε η Μιμή Ντενίση για τον Κώστα Βουτσά - Τα λόγια στην εντατική

«Όταν μπήκα στην Εντατική για να τον δω, τότε...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλόνισε η Μιμή Ντενίση για τον Κώστα Βουτσά - Τα λόγια στην εντατική

Συγκλόνισαν τους πάντες τα λόγια που είπε η Μιμή Ντενίση για τον Κώστα Βουτσά αλλά και για την επίσκεψη της εντατική. Η ίδια, πήγε να τον δει κατά την 17η ημέρα νοσηλείας του και μίλησε για τις εξελίξεις στην υγεία του. Τι συνέβη μέσα στο δωμάτιο;

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Μιμή Ντενίση, αποκάλυψε τα όσα του είπε και τα όσα διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο. Πραγματικά λυγίζουν και οι πιο δυνατοί με τις αποκαλύψεις «Όταν μπήκα στην Εντατική, παρ’ όλο που δεν μπορούσε να μιλήσει, του είπα «Κώστα, άντε τελείωνε γιατί έχουμε να κάνουμε και ταινία.....» ανέφερε.

«Άνοιξε τα μάτια σου!». Κι αμέσως άνοιξε τα γαλάζια ματάκια του και με κοίταζε. Χειροκροτήσαμε με την κόρη του και μετά τον πείραζα. Πριν φύγω του μίλησα αρκετή ώρα που καταλάβαινε απολύτως τι του έλεγα». είπε με τρεμάμενη φωνή η Μιμή Ντενίση, λίγες ώρες μετά τη νέα ανάρτηση της κόρης του που ραγίζει καρδιές.Δείτε τι έγραψε!

Τι ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Κώστα Βουτσά και την εντατική - Πριν πάει η Μιμή Ντενίση βγήκε!

Για 15η ημέρα νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός συνεχίζει να δίνει μάχη με την υγεία του, με την οικογένεια του να μην φεύγει λεπτό από το πλευρό του. Πριν λίγο «έσκασε» νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού και οι δυο κόρες του προσεύχονται καθημερινά για να γίνει καλά. Οι θαυμαστές του αγωνιούν για τον ηθοποιό και όπως όλοι, θέλουμε να γυρίσει σπίτι στην οικογένεια του.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη. ​​​​​​

Ο Διοικητής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος τον έχει σαν πατέρα του με τις δηλώσεις που έκανε συγκίνησε.