Ο Σπύρος Πώρος μιλάει για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του - "Η πρώην γυναίκα μου, μου πήρε όλη την περιουσία"

Από άστεγος έγινε top model

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σπύρος Πώρος μιλάει για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του -

"Η πρώην γυναίκα μου, μου πήρε όλη την περιουσία" Ο Σπύρος Πώρος μιλάει για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του και το πως κατάφερε να ξεπεράσει αυτήν την κρίση και να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο "The Dot", o ίδιος μίλησε για τα πάντα, ανάμεσα στα οποία το σκληρό ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και το πως έχασε όλη του την περιουσία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Έφυγα από την Ελλάδα στα 19 μου χωρίς κάποιο στόχο. Πίστευα ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο για μένα. Για ένα χρόνο ήμουν άστεγος στο Λονδίνο κι έμενα στο δρόμο. Με βρήκε ένα πρακτορείο τυχαία στο δρόμο κι έτσι έγινα μοντέλο. Δούλεψα δύο χρόνια ως μοντέλο και μετά αποφάσισα να γίνω φωτογράφος. Τα πέντε μου παιδιά έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα. Ο τελευταίος μου γάμος δεν τελείωσε καλά γιατί μπήκε μπροστά το χρήμα. Είναι μεγάλη ιστορία, μπορούμε να γράψουμε βιβλίο με αυτό το θέμα.

Έγινε μια απάτη στη Νέα Ζηλανδία, η πρώην γυναίκα μου πλαστογράφησε την υπογραφή μου πριν πέντε χρόνια και μου πήρε όλη μου την περιουσία, έμεινα με ένα δολάριο. Αλλά μετά το φιλοσοφείς και βλέπεις ότι αυτό δεν παίζει ρόλο, δεν έχει σημασία. Σε πονάει λίγο γιατί καλείσαι να προσαρμοστείς σε άλλη φάση, αλλά τα ξαναφτιάχνεις, δεν είναι τίποτα αυτά».

Μιας και μιλάμε για τον Σπύρο Πώρο ωστόσο, πρόσφατα οι κάμερες τον "τσάκωσαν" και τον ρώτησαν για τα σχόλια του αν είναι όντως μαζί με την Ψυχίδου ή όχι. Δεν φαντάζεστε τι δήλωσε.

Πριν τις δύσκολες στιγμές της ζωής του Σπύρου Πώρου στην φόρα βγήκαν οι λεπτομέρειες για την πρώην γυναίκα του

Σε θρίλερ εξελίχτηκε ο χωρισμός του Σπύρου Πώρου, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την πρώην σύζυγο του. Για ποιο λόγο τον πέταξε από το σπίτι και πώς πλαστογράφησε την υπογραφή του;

Πριν λίγο καιρό έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε για τον χωρισμό του με το μοντέλο Κάιλι Μπαξ, με την οποία έχει αποκτήσει 3 παιδιά και τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει επαφή μαζί τους.

«Μου είχε πει ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Οταν λοιπόν έμεινε έγκυος μου είπε ότι ήταν θαύμα. Την πίστεψα. Ακολού­θησε δεύτερο θαύμα και το τρίτο ήρθε στην Αυστραλία. Βλέποντας από απόσταση και με καθαρότητα την κατάσταση, καταλαβαίνω ότι χρησιμοποιούσε τα παιδιά για να εξασφα­λίσει τον γάμο μας. "Security Babies" τα λένε στην Αμερική και νομίζω πως είναι ο πιο κουτός τρόπος για να κρατήσει κανείς έναν σύντροφο. Φυσικά δεν δίστασε ούτε λεπτό να χρησιμοποιήσει τα παιδιά και ως όπλα σε έναν πόλεμο που άνοιξε εναντίον μου. Εγώ απλώς αμύνθηκα. Σε αυτή τη φάση το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι καλύτεροι σύμμαχοι μου είναι η αλήθεια, η αγάπη και ο χρόνος. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη ζωή. Ολα μου τα παιδιά τα λατρεύω σταθερά και με πάθος». Μιας και μιλάμε για τον Σπύρο Πώρο δεν φαντάζεστε ποια γνωστή κυρία απέρριψε

Ο Σπύρος Πώρος πέρασε στη Νέα Ζηλανδια όπου όπως λέει έζησε ένα πραγματικό θρίλερ. Τα χειρότερα βέβαια ξεκίνησαν όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Η πρώην σύζυγος του με συνεργούς τους γονείς της έχουν ήδη πλαστογραφήσει την υπογραφή του και ουσιαστικά ό,τι έχουν δημιουργήσει από κοινού τα σπίτια και η φάρμα τους περνούν στο δικό τους όνομα και τον αφήνουν χωρίς χρήματα, αλλά μόνο με χρέη. Μάλιστα για να μην αποκαλύψει την απάτη τους κίνησαν γη και ουρανό προκειμενού να απολυθεί από δουλειές, να του πάρουν τη βίζα και να τον διώξουν από τη χώρα.

«Εγιναν πολλά για τα οποία ακόμα δεν μπορώ να μιλή­σω διότι δεν με αφήνουν οι δικηγόροι μου. Ο Ντοστογιέφσκι είπε ότι οι άνθρωποι μιλάνε πολλές φορές για θηριώδη κακία, αλλά αυτό είναι μεγάλη αδικία για τα θηρία. Ενα θηρίο δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο κακό όσο ο άνθρωπος, τόσο επιδέξια κακό», λέει και συνεχίζει: «Ο με­γαλύτερος φόβος μου δεν είναι ο θάνατος γιατί έχω ζήσει είκοσι ζωές. Είναι το να αναγκα­στώ να χάσω την αξιοπρέπεια μου γιατί πολλά μπορεί να συμβούν - και στη Νέα Ζηλανδία έφτασα πολύ κοντά σε αυτό. Νόμιζαν ότι θα με έσπαγαν, κι αν δεν υπήρχε η αδελφή μου, η Αναστασία, που ζει στη Νέα Υόρκη και είναι ο βράχος μου, δεν θα μπορούσα να παλέψω μόνος μου.

Με πέταξαν από το σπίτι σε ένα βράδυ με ένα δολάριο στην τσέπη και στη βαλίτσα μου μόνο καλοκαιρινά ρούχα μέσα στο καταχείμωνο και το διαβατήριο. Ομως εγώ έμεινα εκεί και όταν ξεκίνησε η δικαστική οδύσ­σεια κατέβηκα στον κάτω κόσμο και ξανανέβηκα. Αγωνίστηκα για να αποδείξω ότι το σχέδιο της πρώην γυναίκας μου, των γονιών της και ενδεχομένως, κάποιων φίλων τους με κοινά συμφέροντα ήταν μαφιόζικο. Παρατυπίες, παρανομίες, υπέρβαση του νόμου. Είπαν ότι ήμουν Ελληνας και ότι "οι Ελληνες τα κάνουν αυτά". Ο,τι κι αν έκανα στη ζωή μου δεν συγκρίνεται με αυτό που κατάφερα εκεί. Το ότι δηλαδή στάθηκα και αγωνίστηκα για να καθαρίσω το όνομα μου και να αποδείξω στα παιδιά μου ότι οι Ελληνες έχουν αξιοπρέπεια, τιμιότητα και, κυρίως, δεν εγκαταλείπουν την οικογένεια, την εστία, ποτέ!».